Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
0,0

Zoals de naam u al zegt, is ComfortParking een comfortabele en aantrekkelijke manier van parkeren. Dit komt met name door de gratis shuttle bus en door het feit dat overdekt parkeren bij deze aanbieder gratis is. De parkeerplaatsen van ComfortParking bevinden zich op een afstand van slechts vier minuten van de luchthaven. Zo wordt lang parkeren bij Schiphol wel heel makkelijk.

Om van de parkeerplaatsen van deze aanbieder gebruik te kunnen maken, kunt u rechtstreeks op Parkcare.nl uw reservering plaatsen.

Voordelige en snelle shuttle service

Kiest u voor een parkeerplaats bij ComfortParking, dan profiteert u van een aantal voordelen. Zo kunt u gebruikmaken van de gratis shuttle service om u naar het vliegveld te brengen en weer op te halen. Met deze shuttle bus kost dit ritje zo’n vier minuten. De auto parkeert u op een overdekte parkeerplaats. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Tevens is de parking 24/7 beveiligd is. De autosleutels hoeft u niet af te geven bij de aanbieder. Over de bescherming van uw auto hoeft u zich dus geen zorgen te maken! Indien gewenst kan de auto ook gewassen worden tegen een kleine meerprijs. Waar u wel even rekening mee moet houden, is dat u zo’n halfuur voor aankomst bij ComfortParking naar de aanbieder belt, zodat de medewerkers weten dat u eraan komt. Hetzelfde geldt voor de terugweg. Na het landen belt u weer even, zodat de shuttle bus op tijd voor u klaarstaat.

Een betrouwbare manier van lang parkeren

Al met al is ComfortParking een uitstekende keuze als u graag tegen een laag bedrag een overdekte parkeerplaats wil reserveren. Dankzij de shuttle service is het eenvoudig om op Schiphol te komen. Wilt u een reservering plaatsen bij deze aanbieder? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want boeken kunt u direct hier op Parkcare.nl doen. Is er nog ergens onduidelijkheid over? Dan verwijzen we u graag naar de veelgestelde vragen.

Voordelen

Gratis shuttle service
Overdekt parkeren
Sleutel niet inleveren
Wasservice beschikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

8 Minuten Shuttlebus
Shuttlebus
  • Shuttlebus ComfortParking bij Schiphol airport
  • Ingang overdekte parkeerterrein ComfortParking
  • Zijkant Shuttle bus ComfortParking
  • Shuttlebus ComfortParking bij Schiphol airport

Locatie parkeerterrein

Beechavenue 30-50
1119 PV Schiphol-Rijk

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare