Van der Valk Rotterdam - Blijdorp

bij Rotterdam Airport

Overnacht tegen een voordelig totaaltarief in een Superior suite in het Van der Valk Hotel Rotterdam Airport. En parkeer als bonus uw auto voor langere tijd gratis op de beveiligde parking van het hotel. Een overnachting bij Van der Valk Rotterdam - Blijdorp in een Park, Sleep & Fly arrangement biedt u alle luxe van een overnachting in een top suite. Zo is een uitgebreid ontbijt bij de prijs inbegrepen. In een Superior kamer vindt u naast een moderne badkamer met inloopdouche nog meer. Zoals een LCD televisie, een koelkast, koffie en thee en een kluisje voor uw waardevolle spullen. Zo begint u wel heel ontspannen aan uw reis.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Energieweg 2, 3041JC, Rotterdam

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
 • Afgesloten parkeerterrein

Vaste lage prijs

Wanneer u een Park, Sleep & Fly deal reserveert bij Van der Valk Rotterdam - Blijdorp staat uw auto de gehele periode dat u in het buitenland bent veilig bij het hotel. U reserveert een arrangement en heeft geen bijkomende kosten voor parkeren van uw auto. U reserveert van tevoren via ParkCare en betaalt eenmalig een vaste prijs voor het gehele arrangement inclusief parkeren. Zo kunt u zorgeloos op reis. Het aangegeven tarief is per persoon en er wordt aangenomen dat er twee volwassenen in een kamer overnachten. Reist u alleen, dan komt er een een-persoonstoeslag bovenop het bedrag voor één persoon. Het totaalbedrag zoals te zien is, is exclusief 4,5% toeristenbelasting. Lees alles over deze en alle andere parkeervormen en ga goed voorbereid op pad.

Gratis shuttle naar de luchthaven

Bij de prijs zit tevens een transfer van en naar de luchthaven inbegrepen. Hierbij dient u er rekening mee te houden dat deze service niet 24/7 beschikbaar is, maar dat u hier slechts gebruik van kunt maken van maandag tot en met vrijdag tussen acht uur 's ochtends en zeven uur 's avonds, op basis van beschikbaarheid. Indien u op een ander tijdstip op de luchthaven dient te zijn regelt het hotel weliswaar ook met plezier vervoer voor u, maar hier worden dan extra kosten voor berekend bovenop uw arrangement. Snel en gemakkelijk een Park, Sleep & Fly deal bij Van der Valk reserveren doet u door online te reserveren bij ParkCare. U maakt dan direct gebruik van onze laagste prijsgarantie zodat u dit arrangement zo voordelig mogelijk afsluit.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe