Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

MobiHub | Schiphol Noord-Oost

bij Schiphol

10/12/2022 - 17/12/2022 (Wijzig datum)

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
alt.benefit1 24 uur per dag geopend
Sleutels behouden Sleutels behouden
Shuttle Parking (9 min) Shuttle Parking (9 min) Inclusief vervoer
Buiten parkeren Buiten parkeren 6,63 / dag totaal 53,00
Geen boekingskosten
Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.3 Beoordeeld door 21 klanten
 • Francis D Nederlandse vlag geschreven op 27 September 2022
  7.5
  Goed meegevallen. Dank
  Shuttle Parking
  01-11-2022 t/m 08-11-2022
 • rob c Nederlandse vlag geschreven op 20 September 2022
  10.0
  prima de luxe!
  Shuttle Parking
  07-10-2022 t/m 20-10-2022
 • Ronak N Nederlandse vlag geschreven op 27 August 2022
  9.2
  Hat super geklappt, von der online Buchung bis zum rausfahren war alles super! Immer wieder gerne
  Shuttle Parking
  02-10-2022 t/m 15-10-2022

Vertrekt u binnenkort vanaf Schiphol? Parkeer uw auto dan bij Mobihub | Schiphol Noord Oost. Deze aanbieder ligt ten noordoosten van Schiphol en is makkelijk te bereiken via de A4. Mobihub | Schiphol Noord Oost is 24/7 geopend. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto geparkeerd op een volledig omheind terrein, welke geen maximale doorrijhoogte heeft. Eén van de voordelen van Mobihub | Schiphol Noord Oost is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen. Klinkt dit als de ideale parkeeraanbieder voor u? Reserveer dan direct een plek via ParkCare!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Adres
Oude Haagseweg 20, 1066 BW, Amsterdam

Bewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogte:Geen

Binnen tien minuten op Schiphol

Bij Mobihub | Schiphol Noord Oost kunt u gebruikmaken van het openbaar vervoer. Dit houdt in dat u op de dag van vertrek zelf uw auto parkeert. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u per openbaar vervoer verder reizen. Het ticket voor het openbaar vervoer zit bij de prijs inbegrepen. De bushalte ligt op zo'n drie minuten loopafstand. Elke tien minuten vertrekt er een bus richting Schiphol, die u binnen negen minuten naar Schiphol brengt. Wilt u toch liever gebruikmaken van een andere parkeervorm? Bekijk dan nog eens ons aanbod van parkeeraanbieders nabij Schiphol.

Over MobiHub | Schiphol Noord-Oost

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 9 min naar vertrekhal

Beoordelingen MobiHub | Schiphol Noord-Oost

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.3
Beoordeeld door 21 klanten
Afstand tot vliegveld 7.7
Prijs/kwaliteit 8.1
Klantenservice 6
Totaal 7.3
Arno van der Linden
20-11-2022
In de bevestigingsmail stond bus 397 van Connexxion als vervoersmogelijkheid. Echter, op de voucher stond ook mogelijkheid bus 269 die de hele nacht rijdt. Die is dus van een andere maatschappij en de barcode in de bus werkt niet. Bus 397 rijdt pas vanaf 05.34 uur. Moet je eerder op Schiphol zijn dan heb je een probleem. Verder is de tijd van aankomst ook exact de tijd dat de slagboom open gaat. Je kan niet eerder komen. En op de website staat dat je de aankomsttijd vliegtuig aan moet houden, maar je moet juist de vertrektijd vanuit parkeergarage aanhouden, dus tel eer gerust 1 of 1,5 uur bij na aankomst vliegtuig. Andes loop je kans dat de slagboom niet open gaat na vertrek. Bellen lukt niet. Alleen whatsapp en dan wachten op antwoord.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Janine Poelsttra
14-11-2022
Geen bus die reed op mijn aangegeven tijd. Parkeerplaats zelf was prima.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Etienne van Bruggen
07-11-2022
Comfortable parking op steenworp van Schiphol, shuttle chauffeurs zijn vriendelijk en efficiënt, de wachttijd voor ophalen op Schiphol was 8 minuten na mijn telefoontje, dus prima service.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Joeri Van Peel
05-11-2022
Hoe je van de parkeerhub naar de bushalte moet geraken, is niet uitgelegd. Er staat enkel ‘Anderlechtlaan’; probeer dat maar eens te vinden als het donker is… We hebben het uiteindelijk gevonden na 20min rondstappen… Een beetje uitleg met hoe je daar naartoe miet stappen, zou heel handig zijn. De tickets voor de bus (in de app) waren niet leesbaar voor de scanners in de bus heen, en ook niet in de bus terug. Zo voel je je een zwartrijder, ook al heb je betaald… Verder alles in orde.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Must. Moussa
01-11-2022
Klantenservies is alleen via watsapp bereikbaar, is niet 24 uur bereikbaar baar, we hadden mail in vangen stond adres waar we moeten zijn, in de bijlage stond andere adres op, dus via watsapp verschillende berichten gestuurd, pas in de ochtend antwoord gekregen, we kwamen aan bij het hotel waar we onze auto achterlaten we dachten er kom met een bus van hun of taxi, blijkt dat we met onze spullen met openbare vervoer naar Schiphol moeten, deze info heb ik bij het hotel gevraagd, bushalte zit helemaal andere kan , 8min lopen, met koffers, is het niet te doen, uiteindelijk hebben we halfuur overgedaan, via watsapp kregen we nummer 369 die wij moeten pakken, bij het instappen kregen we de code niet gescand, buschauffeur zei misschien werkt hun apparaat niet goed, hij heeft ons toch inlaten stappen, bij de terug weg precies het zelfde we zaten met meer koffers vragen waar we moeten zijn, dus dezelfde drama uiteindelijk kregen nog bericht dat de tijd om is halfuur geleden, al die gedoe we waren al uitgeput, mijn volgende Parking is bekend, betaal 20€ of 30€ meer wordt je gebracht en opgehaald van en naar de luchthaven. Als men goedkoop wil, klein koffer heeft mag je met parkcare.nl reizen , in de winter of regent die dag, heb je natuurlijk pech.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Anna Van Hees
30-10-2022
Vanaf de parkeerplaats moesten we openbaar vervoer nemen. Dat was op de heenweg wel duidelijk maar op de terugweg niet. We wisten niet goed waarheen te gaan en welke bus te nemen. We kwamen ook later aan en de reservering voor de bus was Verlopen. We belden nummer op de reservering maar ze waren niet meer bereikbaar . Uiteindelijk gelukkig een bus gevonden die ons naar de auto kon brengen en het kaartje maar gekocht
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
rob coppens
21-10-2022
prima de luxe!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Eric Demoulin
03-10-2022
Bushalte voor vertrek beter beschrijven aub (300m, eerste bushalte blij uitkomen van parking naar rechts, vooral niet wachten aan linkerkant van die weg! Gratis bus nummer beter aangeven aub. Résultaalt is 45 EUR +7(bus)+36(taxi), dan toch liever valet parking op Schiphol.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Thomas Weber Weber
01-10-2022
Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, unkomplizierte Abwicklung, guter befestigter Parkplatz direkt hinter dem Hotel.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Toon Wiggers
29-09-2022
Het ging allemaal prima. Alleen wij moesten toch zelf zoeken waar de bushalte was.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Ilse Peters Peters
27-09-2022
Alles prima verlopen. Dertig minuten voor aankomst bij parkeerplaats gebeld en de shuttle stond al te wachten. Via de app kon de slagboom naar de parkeerplaats worden geopend. Echt top! Bij terugkomst op Schiphol weer gebeld en binnen 30 minuten was de taxi er en werden we naar het hotel gebracht waar onze auto geparkeerd stond. Voor herhaling vatbaar!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Deborah van Os
27-09-2022
De locatie was top. Afstand tot vliegveld is lekker dichtbij en de bus komt snel. De klantenservice was echt niet goed. Wij konden niet meer met de bus van het vliegveld naar de locatie omdat door vertraging de tijd verstreken was. De klantenservice reageert kortaf en wil ons niet helpen. Ook reageren ze niet op whatsapp en e-mails. Hierdoor hebben wij zelf voor de busrit moeten betalen, terwijl deze wel bij de prijs inbegrepen zat.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Edwin Seda
26-09-2022
Goede service en veilig plek te parkeren. Loopafstand tot de busstation was hoewel een beetje lang met koffers.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Bonny Leemreize
24-09-2022
Heenreis moesten wij met het openbaarvervoerbedrijf terwijl wij de shuttlebus (van het hotel) hadden verwacht. Ik de app stond niet aangegeven welk busstation we moesten nemen en welke lijn. De qr-code kon niet gescand worden in de bus en de derde buschauffeur was zo vriendelijk ons toch mee te nemen. Gelukkig we kwamen aan op schiphol. Niet echt een ontspannen begin van onze vakantie. In de app stond voor de terugweg een reservering voor een taxi. Deze reservering was niet actief tot het moment van aankomst. Toen wij landen op Schiphol en wij de reservering wilden openen was deze uit de app verdwenen. Een chat opgezet maar kreeg bericht dat de reservering niet kon worden gevonden en de chat zou doorgezet worden naar een agent. 7 1/2 uur later krijg ik een berichtje met de vraag hoe hij mij kan helpen. Gelukkig kon ik na lang zoeken de reserveringsbevestiging in de mail terugvinden en heb het nummer van de taxi gebeld. Die heeft ons keurig naar het hotel gebracht. Veel onduidelijkheid dus en wij gaan de volgende keer weer parkeren bij een andere parkeer aanbieder waar wij goede ervaringen mee hebben en die niet duurder is
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Sido van der Ploeg
22-09-2022
Prima service. Zal een volgende keer hier weer gebruik van maken.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe