Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Düsseldorf Airport P8 heeft moderne parkeerplaatsen direct bij pier C. Deze ondergrondse parkeergarage heeft een capaciteit van ruim 1.800 parkeerplekken. Vanaf de parkeergarage bent u binnen 2 minuten in de terminal. Voor zowel zakenreizigers als reizigers die geen tijd willen verspillen aan het parkeren is dit een uitstekende uitkomst. U hoeft geen gebruik te maken van een shuttle bus en kunt dus geheel onafhankelijk naar de terminal lopen. Hoe fijn is dat?

Parkeergarage met elektrische oplaadpunten

Tegenwoordig hebben niet alleen zakenreizigers haast. Het is steeds normaler geworden om continue vaart erachter te zetten. Bij Düsseldorf Airport P8 is dit geen enkel probleem. Zij zorgen ervoor dat u snel kunt parkeren en direct bij de terminal bent. Ook aan de zuinige auto’s heeft deze parking gedacht. In de overdekte parkeergarage zijn elektrische oplaadpunten aanwezig. Deze oplaadpunten worden in de parkeergarage duidelijk aangegeven zodat u direct goed rijdt. Goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport is vaak lastig, vooral als u op de dag zelf een parkeerplaats probeert te vinden. Bij de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven Düsseldorf heeft u echter een ruime keuze aan mogelijkheden. U kunt een parkeerlocatie kiezen dat het beste bij uw wensen aansluit. Bekijk bijvoorbeeld Düsseldorf Airport P25 voor een goedkopere plek, maar wel met een langere loopafstand.

Ondergrondse parkeergarage bij vliegveld Düsseldorf

Düsseldorf Airport P8 is de enige ondergrondse parkeergarage dat het vliegterrein van Düsseldorf heeft. Het grote voordeel van deze parking is dat u via een overdekte gang zo de terminal instapt. Hierbij hoeft u niet het weer te checken of over ruwe steentjes te lopen met uw koffer. Let erop dat uw auto een maximale hoogte heeft van 1.90 meter. Als u geïnteresseerd bent in een parkeerplek van deze parkeergarage dan kunt u het beste direct reserveren of minimaal een week van tevoren. Düsseldorf Airport P8 heeft een maximale capaciteit van 1.857 parkeerplaatsen. Deze plekken zitten snel vol door de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Boek daarom nu hier uw parkeerplaats. Krijg én de laagste prijsgarantie én gegarandeerd een parkeerplek. Betaal hier de reserveringskosten en bij het uitrijden kunt u de parkeerkosten betalen.

Voordelen

Overdekte parkeerplaatsen
Elektrische oplaadpunten aanwezig
Direct aan de terminal
24h per dag geopend

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Maximale doorrijhoogte 1.90 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Düsseldorf Airport P8
  • Düsseldorf Airport P8
  • Düsseldorf Airport P8
  • Düsseldorf airport

Locatie parkeerterrein

Flughafenstraße 105
40474 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1063 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare