Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Met meer dan 3.000 parkeerplaatsen is Düsseldorf Airport P4 een van de grotere parkeerplaats van Düsseldorf. Een groot gedeelte van de parkeerplekken zijn overdekt. U kunt bij het reserveren aangeven of u overdekt wilt parkeren of niet. Deze parkeergarage is een geliefde plek bij bezoekers die lang parkeren en hun auto op een veilige plek willen achterlaten tijdens hun reis. Voor een ontspannen reis boekt u vooraf uw parkeerplaats online zodat u zich over het parkeren op de dag zelf niet meer druk hoeft te maken.

Parkeergarage 24h per dag geopend

Vanaf de snelweg is de parkeergarage makkelijk te herkennen aan de gele borden. Bezoekers van Düsseldorf Airport P4 genieten daarnaast van de snelle luchthaventransfer. Vanaf de parkeerplaats gaat er iedere 5 minuten een SkyTrain. Deze brengt u binnen 2 minuten naar de terminal. Hierdoor kunt u wel goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport, maar heeft u niet de lasten van een lange afstand tot aan de terminal. Let erop dat de maximale inrijhoogte 2,10 meter betreft. Als uw auto hoger is dan dit kunt u Düsseldorf Airport P24 en Düsseldorf Airport P23 bekijken. Dit zijn geen overdekte parkeerplaatsen waardoor u geen rekening hoeft te houden met een beperkte hoogte.

Officiële parkeerplaatsen van Parkvogel

De parkeerplaatsen die worden aangeboden bij P4 worden geëxploiteerd door het bedrijf Parkvogel. Deze parkeerplekken worden goed beveiligd door middel van videocamera’s. Door de SkyTrain kunt u op uw gemak vanaf de parkeerplaats naar de terminal reizen. Hierbij hoeft u niet bang te zijn dat u de trein mist, aangezien hij om de 5 minuten vertrekt. Bij ParkCare kunt u nu gegarandeerd voor de laagste prijs een parkeerplaats boeken. U betaalt eerst vooraf de reserveringskosten met Creditcard. Wanneer u uitrijdt kunt u de parkeerkosten betalen. Lees ook de reviews van eerdere bezoekers en onze parkeertips voor de beste voorbereiding!

Voordelen

Overdekt parkeren mogelijk
Binnen 2 min. bij terminal met SkyTrain
24h per dag geopend
Invalidenparkeerplaatsen beschikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 2.10 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

2 Minuten
Shuttlebus
  • Düsseldorf Airport P4
  • Düsseldorf Airport P4

Locatie parkeerterrein

Kieshecker Weg 177
40468 Düsseldorf
Duitsland

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1061 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare