ValetSchiphol

03/06/2022 om 10:00 t/m 10/06/2022 om 10:00 Wijzig datum

Het parkeerbedrijf van Schiphol dat gespecialiseerd is in valet parkeren is ValetSchiphol. Bij deze aanbieder kunt u doorrijden tot de vertrekhal van Schiphol. Daar staat een ervaren chauffeur van deze aanbieder op u te wachten. Deze zorgt ervoor dat uw auto naar het parkeerterrein wordt gebracht. Komt u terug van uw reis, dan staat uw auto klaar bij de aankomsthal van Schiphol. Voor lang parkeren op Schiphol is deze parkeeraanbieder ideaal.

 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's

Adres
Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Bewaakt parkeren:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja

Zorgeloos op reis

ValetSchiphol heeft haar parkeerterrein in Hoofddorp, deze is beveiligd en afgesloten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw auto. Uw auto kan voor een paar euro's meer overdekt geparkeerd worden. Deze aanbieder biedt u de perfecte manier om zorgeloos op reis te gaan zonder daarbij tijd te verliezen. Niemand zit erop te wachten om na een vliegreis nog naar de parkeerplek te wandelen en alles in te laden. ValetSchiphol zal u ook helpen om uw koffers in te laden in uw bagageruimte van de auto. Naast deze service kan uw auto gewassen worden en een onderhoudsbeurt krijgen.

Service en comfort

ValetSchiphol is uiterst gericht op service en comfort. Het personeel zal u altijd vriendelijk te woord staan en helpen waar mogelijk is. Als u van de goede service wilt genieten die deze parkeeraanbieder biedt, boek dan direct via Parkcare.nl en krijg de laagste prijs garantie. Wilt u toch liever wat goedkoper parkeren dan ValetSchiphol? Bekijk dan onze andere betrouwbare parkeeraanbieders. Onderaan deze pagina kunt u uw mening kwijt over deze parkeeraanbieder. Geef u mening als u ervaring heeft met ValetSchiphol. Onze lezers kunnen praktijkervaring goed gebruiken om een goede keuze te maken voor het kiezen van een parkeerbedrijf.

Over ValetSchiphol

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

Beoordelingen ValetSchiphol

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.1
Beoordeeld door 2 klanten
Afstand tot vliegveld 6.3
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.1
Sjoerd
16-08-2021
Communicatie is soms een beetje gebrekkig, maar verder geen klachten.
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
6.7
van der Marel
16-08-2021
Service was ok
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe