Buiten

€34,00

9 dagen parkeren
19-11-2019 tot en met 27-11-2019

Bij Parking Airea Keulen kunt u genieten van een parkeerplaats met een gemakkelijke transfer naar het vliegveld van Keulen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van deze handige ophaaldienst. Zodra u aangekomen bent bij de parkeerplaats van deze parking, kunt u zich aanmelden bij de receptie. Samen met een werknemer van Parking Airea Keulen zult u een voertuig inspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie wordt de status van de auto op een formulier opgeschreven. Hierna wordt uw auto veilig geparkeerd op de parkeerplaats nabij het vliegveld. De sleutel is tijdens uw vakantie in bewaring bij Parking Airea Keulen.

Pendeldienst van parkeerplaats naar luchthaven

Nadat u helemaal gereed bent om naar het vliegveld te gaan, kunt u plaatsnemen in de shuttle bus. Deze zal u binnen 13 minuten naar Keulen Airport brengen. Zo kunt u, samen met uw hele familie, genieten van een comfortabele parkeerervaring en aan uw reis beginnen. Wanneer u gebruik wilt maken van een kinderzitje, dan kunt u dit bij de receptie aangeven. Ook bij terugkomst wil Parking Airea Keulen u een fijne beleving bezorgen. Daarom belt u 20 minuten voordat u wilt worden opgehaald met de parkeeraanbieder. Zij zullen dan zo spoedig mogelijk naar de ontmoetingsplek rijden om u op te halen.

Parkeerterrein met extra services

Op de parkeerplaats kunnen ongeveer 500 auto’s een parkeerplaats vinden. De circa 3500 vierkante meter ruimte wordt zowel gebruikt om auto’s te parkeren als om kleine reparaties voor de klanten uit te voeren. U kunt immers tijdens het reserveren ervoor kiezen om uw auto te laten repareren of de tank bij te laten vullen. De reparaties worden uitgevoerd in de werkplaats, deze bevindt zich direct achter de parkeerplaats. Het personeel bestaat uit ervaren medewerkers die zorgvuldig met uw auto omgaan. 24/7 staan zij klaar om u en uw auto te faciliteren. Bekijk tevens Parking Airea Keulen Valet voor wanneer u direct naar het vliegveld wilt rijden.

Voordelen

Voertuig inspectie
Ervaren medewerkers
Voertuigreparaties mogelijk
Kinderzitjes beschikbaar

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig
Sleutel inleveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Keulen Airport

13 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Wikingerstr. 35 c
51107 Köln

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare