Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een
0,0

Gratis uw auto parkeren of zelfs wat geld verdienen met uw auto tijdens uw reis ? Het kan als u kiest voor een parkeerplaats en verhuur van de auto bij ParkFlyRent Schiphol. U parkeert, de aanbieder zoekt een geschikte huurder en uw auto wordt verhuurd onder veilige omstandigheden. Tijdens het verhuur is de auto verzekerend onder een aparte polis, die ervoor zal zorgen dat er niets met uw eigen risico en schadevrije jaren gebeurt. Als u een gratis parkeerplaats zoekt, reserveer dan nu ParkFlyRent Schiphol, direct hier op ParkCare.

Parkeren en geld verdienen: hoe het werkt

Als u niet al teveel geld te besteden heeft voor een parkeerplaats, of als u simpelweg wel wat extra geld zou willen verdienen, kunt u kiezen voor de service van ParkFlyRent Schiphol. Nadat u hebt geparkeerd, wordt u naar de terminal gebracht. Tijdens uw reis kijkt de aanbieder of er een geschikte huurder is voor uw auto. Uiteraard wordt deze huurder uitgebreid gescreend. Gedurende de periode van verhuur is de auto verzekerd onder een speciale polis van De Vereende. Dit zorgt ervoor dat, mocht er onverhoopt iets met de auto gebeuren tijdens het verhuur, uw schadevrije jaren en uw eigen risico niet aangetast worden. Nogmaals, huurders worden uitgebreid gescreend om de kans op schade zoveel mogelijk te beperken. De precieze voorwaarden van de polis kunt u op de site van ParkFlyRent Schiphol terugvinden. Om uw auto te kunnen verhuren, moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag de auto niet ouder dan acht jaar zijn en deze moet een Nederlands kenteken hebben. Eveneens moet de auto rookvrij zijn en er mogen geen huisdieren in de auto vervoerd zijn. Uiteraard moet de auto in goede technische staat zijn. Met betrekking tot het aantal kilometers op de teller is er een verschil tussen benzine en diesel. Voor benzineauto’s moet het aantal gereden kilometers onder de 200.000 liggen, bij dieselauto’s is dit 250.000. Voldoet uw auto aan al deze voorwaarden en is deze vijf dagen of meer beschikbaar? Dan kunt u ‘m verhuren via ParkFlyRent.

Altijd gratis parkeren

Ook als er geen geschikte huurder wordt gevonden, parkeert u gratis bij ParkFlyRent Schiphol. Uw auto staat dan in een overdekte en beveiligde parking. De auto wordt voor u gewassen voor uw terugkomst. Kies voor gratis parkeren en reserveer nu bij ParkFlyRent Schiphol. Maakt u liever gebruik van een ander type parkeren? Kijk dan eens bij onze andere parkeervormen.

Voordelen

Gratis parkeren en geld verdienen
All-risk verzekering (en geen zorgen over no-claim)

Nadelen

Auto niet ouder dan 8 jaar
Niet meer dan 200.000 km gereden
Rookvrije auto en geen huisdieren in auto gehad
Alleen Nederlands kenteken

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Schiphol

10 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplek en kantoor ParkFlyRent
  • Medewerkers ParkFlyRent

Locatie parkeerterrein

Beechavenue 54 1119 PW Schiphol-Rijk

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst

Parkcare.nl krijgt een
4.2 van de 5 gebaseerd op
905 reviews.
Twitter
Facebook
Ma t/m vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
E-mail: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google Play icoon App Store Icoon

© 2017 ParkCare