Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Gratis uw auto parkeren of zelfs wat geld verdienen met uw auto tijdens uw reis? Dat kan als u kiest voor een parkeerplaats en verhuur van de auto bij ParkFlyRent Schiphol. U parkeert, de aanbieder zoekt een geschikte huurder en uw auto wordt verhuurd onder veilige omstandigheden. Tijdens de verhuur is de auto verzekerd onder een aparte polis. Mocht er iets met uw auto gebeuren, zorgt deze polis ervoor dat er niets met uw eigen risico en schadevrije jaren gebeurt. Als u een gratis parkeerplaats zoekt, reserveer dan nu ParkFlyRent Schiphol, eenvoudig met onze laagste prijsgarantie op ParkCare.

Parkeren en geld verdienen: hoe het werkt

Als u niet veel geld uit wilt geven aan een parkeerplaats, of als u simpelweg wat geld zou willen verdienen, dan kunt u kiezen voor de service van ParkFlyRent Schiphol. Nadat u hebt geparkeerd, wordt u naar de terminal gebracht. Tijdens uw reis kijkt de aanbieder of er een geschikte huurder is voor uw auto. Uiteraard wordt potentiële huurders uitgebreid gescreend. Gedurende de periode van verhuur is de auto verzekerd onder een speciale polis van De Vereende. Om uw auto te kunnen verhuren, moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag de auto niet ouder dan acht jaar zijn en moet de auto een Nederlands kenteken hebben. Daarnaast moet de auto rookvrij zijn en mogen er geen huisdieren in de auto vervoerd zijn. Uiteraard moet uw auto in goede technische staat zijn. Met betrekking tot het aantal gereden kilometers is er een verschil tussen benzine en diesel. Voor benzineauto’s mag het aantal gereden kilometers niet hoger dan 200.000 liggen, bij dieselauto’s is dit 250.000. Voldoet uw auto aan al deze voorwaarden en is deze vijf dagen of meer beschikbaar? Dan kunt u hem tijdens uw afwezigheid verhuren via ParkFlyRent.

Altijd gratis parkeren

Ook als er geen geschikte huurder wordt gevonden, parkeert u gratis bij ParkFlyRent Schiphol. Uw auto staat dan in een overdekte en beveiligde parkeergarage. De auto wordt tijdens uw afwezigheid voor u gewassen. Kies voor gratis parkeren en reserveer nu bij ParkFlyRent Schiphol. Maakt u liever gebruik van een ander type parkeren? Kijk dan eens bij onze andere parkeervormen.

Voordelen

Gratis parkeren en geld verdienen
All-risk verzekering (en geen zorgen over no-claim)

Nadelen

Auto niet ouder dan 8 jaar
Niet meer dan 200.000 km gereden
Rookvrije auto en geen huisdieren in auto gehad
Alleen Nederlands kenteken

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Schiphol

10 Minuten
Shuttlebus
  • Parkeerplek en kantoor ParkFlyRent
  • Medewerkers ParkFlyRent

Locatie parkeerterrein

Beechavenue 54 1119 PW Schiphol-Rijk

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1215 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare