Buiten

€90,00

9 dagen parkeren
26-09-2018 tot en met 04-10-2018

Bij Parken24 Düsseldorf kunt u voordelig en veilig parkeren bij Düsseldorf Airport. Deze parkeeraanbieder heeft vele voordelen voor reizigers die een parkeerplaats zoeken in de buurt van Düsseldorf Airport. Zo ligt het terrein op slechts vijf minuten van de luchthaven, is er personeel aanwezig om uw auto in de gaten te houden en is er bovendien camerabewaking. Uiteraard is uw parkeerplaats bij Parken24 Düsseldorf ook weer rechtstreeks online te boeken bij ParkCare: veilig, gemakkelijk en snel.

In 5 minuten bij de terminal met de shuttle bus

Niets is zo vervelend als de hoofdprijs te moeten betalen voor een betrouwbare parkeerplaats. Officiële parkeerterreinen zijn vaak relatief prijzig, terwijl er genoeg goedkope parkeerplekken bij Düsseldorf Airport zijn. Parken24 Düsseldorf is niet alleen goedkoop, de parkeerterreinen liggen tevens op slechts vijf minuten rijden van het vliegveld. U wordt in een comfortabele shuttle bus met verwarming en airconditioning naar de vertrekhal gebracht. Deze rijdt af en aan, waardoor u misschien eventjes zal moeten wachten. De wachttijd zal echter nooit lang zijn vanwege de korte afstand naar de luchthaven. Op de terugweg haalt de shuttle bus u natuurlijk ook weer op en wordt u weer naar uw auto gebracht.

Veilig parkeren bij Düsseldorf Airport

Bij Parken24 Düsseldorf kunt u rekenen op een professionele service. De parkeerplaatsen worden bewaakt door personeel en de videocamera’s zorgen voor extra veiligheid. Het is niet nodig om uw sleutel in te leveren. Bovendien kunt u ook een overdekte parkeerplaats reserveren, als u een iets ruimer budget ter beschikking heeft. U kunt ook kiezen voor Valet service bij Parken24 Düsseldorf als u een extra comfortabele reis zou willen. Wilt u uw auto schoon weer terugkrijgen? Het is mogelijk om deze tegen een kleine meerprijs te laten wassen. Houd er rekening mee dat de maximale afmetingen van auto’s 2,5 meter breed en 5,5 meter lang zijn, om op deze parkeerplaatsen te kunnen parkeren.

Voordelen

Sleutels niet verplicht inleveren
Overdekt mogelijk
Korte reistijd
Wasservice beschikbaar

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Maximale breedte: 2,5m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

5 Minuten
Shuttlebus
  • Overzicht parkeerterrein Parken24 Düsseldorf
  • Parken24 Düsseldorf shuttle bus
  • Parken24 Düsseldorf overdekte parkeerplaatsen
  • Parken24 Düsseldorf open parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

Theodorstraße 290
40472 Düsseldorf

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1066 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare