Parken24 Düsseldorf

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar

Bij Parken24 Düsseldorf kunt u voordelig en veilig parkeren bij Düsseldorf Airport. Deze parkeeraanbieder heeft vele voordelen voor reizigers die een parkeerplaats zoeken in de buurt van Düsseldorf Airport. Zo ligt het terrein op slechts vijf minuten van de luchthaven, is er personeel aanwezig om uw auto in de gaten te houden en is er bovendien camerabewaking. Uiteraard is uw parkeerplaats bij Parken24 Düsseldorf ook weer rechtstreeks online te boeken bij ParkCare: veilig, gemakkelijk en snel. 

 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's

Adres
Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf, Düsseldorf

Elektrische oplaadpunten:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

In 5 minuten bij de terminal met de shuttle bus

Niets is zo vervelend als de hoofdprijs te moeten betalen voor een betrouwbare parkeerplaats. Officiële parkeerterreinen zijn vaak relatief prijzig, terwijl er genoeg goedkope parkeerplekken bij Düsseldorf Airport zijn. Parken24 Düsseldorf is niet alleen goedkoop, de parkeerterreinen liggen tevens op slechts vijf minuten rijden van het vliegveld. U wordt in een comfortabele shuttle bus met verwarming en airconditioning naar de vertrekhal gebracht. Deze rijdt af en aan, waardoor u misschien eventjes zal moeten wachten. De wachttijd zal echter nooit lang zijn vanwege de korte afstand naar de luchthaven. Op de terugweg haalt de shuttle bus u natuurlijk ook weer op en wordt u weer naar uw auto gebracht. 

Veilig parkeren bij Düsseldorf Airport

Bij Parken24 Düsseldorf kunt u rekenen op een professionele service. De parkeerplaatsen worden bewaakt door personeel en de videocamera's zorgen voor extra veiligheid. Het is niet nodig om uw sleutel in te leveren. Bovendien kunt u ook een overdekte parkeerplaats reserveren, als u een iets ruimer budget ter beschikking heeft. U kunt ook kiezen voor Valet service bij Parken24 Düsseldorf als u een extra comfortabele reis zou willen. Wilt u uw auto schoon weer terugkrijgen? Het is mogelijk om deze tegen een kleine meerprijs te laten wassen. Houd er rekening mee dat de maximale afmetingen van auto's 2,5 meter breed en 5,5 meter lang zijn, om op deze parkeerplaatsen te kunnen parkeren. 

Over Parken24 Düsseldorf

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 3.7km naar vertrekhal

Beoordelingen Parken24 Düsseldorf

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.2
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 8.3
Totaal 9.2
Anja
29-08-2021
behulpzame chauffeur die ons beleeft geholpen heeft.Alleen maar positieve ervaringen hier gehad.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Jan van Eerden
16-08-2021
Prijs/kwaliteit verhoudig is goed. Prima om te parkeren.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
7.5
Totaal
9.2
Demi H.
02-09-2021
Geschikt om te reserveren. Bij aankomst wordt je goed geholpen door vriendelijke medewerkers. Volgend jaar zal ik zeker hier weer boeken.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe