Buiten

€60,00

9 dagen parkeren
29-11-2019 tot en met 07-12-2019

Snelheid staat bij Park and Go Zaventem centraal. U parkeert uw auto en vervolgens kunt u direct naar de terminal. Hiermee verdoet u geen tijd op de parkeerplaats en kunt u efficiënt te werk gaan voor uw vakantie. De parkeerlocatie bevindt zich op 10 minuten afstand van het vliegveld. Echter, u hoeft zelf geen vervoer te regelen om die afstand te overbruggen. Bij de prijs is een shuttle bus inbegrepen voor maximaal 4 personen. Reist u met meer dan 4 personen? Dan raden wij aan om de extra passagiers alvast bij het vliegveld af te zetten voordat u gaat parkeren. Zo beperkt u de kosten. Dat is nog eens goedkoop parkeren bij Zaventem Airport.

Shuttle parkeren bij Zaventem Airport

Om vertraging te voorkomen, belt u 20 minuten voor aankomst naar de parkeeraanbieder. U meldt uw komst en zij kunnen ervoor zorgen dat er een shuttle bus klaarstaat. Hetzelfde geldt voor de terugweg: 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, neemt u contact op en spreekt u een tijdstip en een locatie af. U kunt de shuttle bus herkennen aan het logo van Park and Go Zaventem dat op de zijkant van de auto staat.

Bewakingscamera’s en verlichting aanwezig

Het parkeerterrein van Park and Go Zaventem bevindt zich buiten. Het terrein heeft een uiterst goede beveiliging. Onbevoegden worden buiten gehouden dankzij het ijzeren hek om de parkeerplaatsen heen. Op het terrein zelf is een alarmsysteem en zijn beveiligingscamera’s aanwezig. Lees onze parkeertips om zelf ook zo’n best mogelijke voorbereiding te treffen tegen autodiefstal. Daarnaast hoeft u geen voet in het donker te zetten want er is altijd verlichting aanwezig. Het personeel dat dag en nacht aanwezig is, houdt ook een oogje in het zeil. U kunt tevens uw vragen aan het personeel stellen.

Voordelen

Camera's aanwezig
Beveiligd parkeerterrein
Personeel aanwezig
Dichtbij snelweg

Nadelen

Geen elektrische oplaadpunten aanwezig
Geen voertuig inspectie
Vooraf reserveren noodzakelijk
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Zaventem Airport

Minuten
Shuttlebus
  • Geparkeerde auto's Park and Go Zaventem
  • Omheinde parkeerterrein Park and Go Zaventem
  • Parkeerterrein Park and Go Zaventem
  • Ingang Park and Go Zaventem
  • Auto's op parkeerplek Park and Go Zaventem

Locatie parkeerterrein

Kerklaan 100
Machelen 1830
België

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare