Mobihub Schiphol Zuid

01/02/2022 om 10:00 t/m 08/02/2022 om 10:00 (Wijzig data)

Vanaf Mobihub Schiphol Zuid staat u in nog geen 10 minuten op de airport van Schiphol. Deze parking ligt vlak naast de A4, waardoor u de parkeerplek eenvoudig kan bereiken. Daarnaast is Mobihub Schiphol Zuid een mooie optie als u waarde hecht aan duurzaam vervoer. U zult namelijk vanaf de parkeerplaats met een elektrische taxi naar de luchthaven worden gebracht. Daarnaast is de parking 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. U kunt dus op ieder geschikt moment de parkeerplaats in- en uitrijden.

 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Sleutel niet afgeven
 • Geen hoogte restricties

Adres
Hoeksteen 74, 2132 MS, Hoofddorp

Maximale doorrijhoogte:Geen
Bewaakt parkeren:Ja

Netjes en veilig parkeren dichtbij Schiphol

Bij gebruik van Mobihub Schiphol Zuid kan u netjes en veilig parkeren, dichtbij Schiphol. De parkeerplaats bevindt zich namelijk op een afgesloten terrein. Daarnaast is dit terrein omheind en voorzien van een slagboom. Doordat de parkeerplaats voorzien is van een verharde ondergrond, kan u netjes parkeren. Ook bent u hiermee zeker van het feit dat uw auto niet vies zal worden. Of, wellicht vast komt te zitten in eventuele modder. De parkeerplaats is echter niet voorzien van een overdekking, waardoor uw auto in de buitenlucht geparkeerd staat. Wilt u liever een parking die wel over een overdekking beschikt? Bekijk dan de overige parkeeraanbieders voor parkeren Schiphol. Ook is de parkeerplaats van Mobihub Schiphol Zuid door ons gecontroleerd. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen die worden genomen op de parkeerplaats. Daarnaast kan u verschillende recensies lezen van onze klanten, die Mobihub Schiphol Zuid al eens bezocht hebben. In deze reviews valt te lezen op de parkeerplek voldeed aan de verwachtingen en eisen van vorige bezoekers.

Taxi service: snel op de luchthaven van Amsterdam

Met de taxi service van Mobihub Schiphol Zuid staat u met ongeveer 7 minuten bij de vetrekhal van de luchthaven van Amsterdam. Hiermee bent u dus erg snel op Schiphol Airport, zonder de hoofdprijs voor een parkeerplek te betalen.  Zoals hierboven al genoemd, zal u met een elektrische taxi naar de airport worden gebracht. Hiermee draagt u dus bij aan een verminderde uitstoot en een beter klimaat. De taxi zal voor u klaar staan op de door u aangegeven aankomsttijd van parkeren Schiphol. Bij terugkomst neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Zij zullen dan zorgen dat de elektrische taxi op u staat te wachten bij de aankomsthal. We raden u aan om de aanbieder te bellen als u uw bagage heeft opgehaald. Zo hebben beide partijen voldoende ruimte om zich naar de uitgang te begeven. Heeft u nog vragen over parkeren rondom Schiphol, of over Mobihub Schiphol Zuid? Neem dan zeker contact op met ons. We helpen u graag verder.

Over Mobihub Schiphol Zuid

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • 24/7 open
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 24.3km naar vertrekhal

Beoordelingen Mobihub Schiphol Zuid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

10
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Roland De Bode
08-11-2021
Top!!!! 👍🏼
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe