Vliegveld Lelystad opening opnieuw uitgesteld

Vliegtuig in de lucht

De opening van Lelystad Airport wordt opnieuw uitgesteld. Eerder werd de opening al verschoven van het voorjaar 2020 naar het najaar. Nu met het COVID-19-virus voor de kiezen, is ook het najaar niet meer haalbaar. Daarom is de voorziene datum nu november 2021 geworden.

Vliegverkeer van Schiphol overnemen

De bedoeling van Lelystad Airport is om samen met Eindhoven Airport een deel van het vliegverkeer van Schiphol over te nemen. Op deze manier ontstaat er op Schiphol meer ruimte voor zakelijk verkeer en intercontinentale vluchten. Deze verandering is een belangrijke stap in de concurrentiepositie van Nederland. Voor de particuliere reizigers betekent dit dat de kans groter is dat ze straks vanaf Eindhoven Airport of Lelystad Airport vliegen en parkeren.

Lage parkeerkosten Lelystad Airport

Als u van lage parkeertarieven houdt, dan zult u deze ontwikkeling erg gunstig vinden. Door het nieuwe vliegveld zullen de parkeerprijzen aan het begin laag zijn. Hoe de prijzen zich uiteindelijk ontwikkelen, valt nog niet te zeggen. Profiteer daarom aan het begin van deze lage prijzen en vergelijk de parkeeraanbieders bij Lelystad Airport.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe