Vakantieplannen in 2021

Vliegtuig in de lucht

Wellicht wilde u net boeken of had u uw koffers al gepakt toen vorig jaar veel landen de grenzen sloten voor buitenlandse toeristen. Op dit moment worden alle reizen naar het buitenland nog steeds afgeraden door de overheid. Echter verwacht de CEO van reisorganisatie Tui dat ongeveer 80% van de normale vluchten komende zomer kunnen worden uitgevoerd. Hij denkt dat veel van de reisrestricties dan zijn opgeheven, aangezien de meest kwetsbare groepen tegen die tijd zijn gevaccineerd. CEO Joussen verwacht grotendeels een normale zomer in 2021.

‘’Normale’’ zomer


Daar kijkt iedereen wel naar uit, een normale zomer. De wereld over vliegen zonder enige veiligheidsrisico’s en geen mondkapjes dragen op straat of in het openbaar vervoer. Helaas, zo ver zijn we nog niet. Er zullen hoogstwaarschijnlijk verschillende maatregelen van kracht blijven wanneer u voor het eerst weer in het vliegtuig stapt. Het veel besproken ''nieuwe normaal'' zal nog wel een tijdje ''normaal'' blijven, al zal het nooit helemaal wennen. Toch is er op een gegeven moment veel mogelijk met de maatregelen in het achterhoofd. Wanneer er weer meer vluchten vertrekken kunt u eindelijk in uw reisbehoefte voorzien. Landen met een klimaat dat in Nederland niet is voor te stellen zullen hoog in het vaandel staan van mensen die er weer op uit gaan. 

Vergelijk en reserveer om tijd en geld te besparen


Enkele van de landen waar u straks heen zou kunnen reizen zijn Spanje, Italië en Griekenland. Drie vakantielanden die erg populair zijn onder de Nederlandse bevolking. Relatief kort vliegen vanaf een vliegveld in Nederland. Via onze site kunt u alle beschikbare parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Nadat u een vliegveld heeft gekozen worden de aanbieders in rijen van drie op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Wanneer u de parkeerplek heeft gevonden die bij u past, reserveert u deze eenvoudig en snel zonder dat u teveel betaald.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe