Negatief reisadvies verlengd tot midden april

Aarde met corona

Het zat er al aan te komen en komt voor de meeste mensen dus ook niet als verassing. Het dringende advies om niet naar het buitenland te gaan, blijft voorlopig van kracht tot en met 15 april. Het negatief reisadvies zou 31 maart aflopen, maar omdat de cijfers weinig ruimte laten voor optimisme en versoepelingen heeft het demissionaire kabinet besloten om dit advies in stand te houden.

Wanneer kunnen we weer op vakantie?


Alleen wanneer een bezoek aan het buitenland strikt noodzakelijk is, mag u van de overheid de reis maken. Plezierreisjes en vakanties zitten er voorlopig dus nog niet in. Wellicht staat u net als duizenden andere reisliefhebbers te popelen om op het vliegveld via de gate richting de ingang van het vliegtuig te wandelen, waarna u binnen enkele uren in Engeland, Spanje of Italië bent. Met de opkomst van de verschillende vaccins waarmee alle risicogroepen op een gegeven moment gevaccineerd kunnen zijn, wordt er steeds meer mogelijk. Ook het plannen van een welverdiende vakantie zal voor bijna heel Nederland weer op de to-do list staan. Wanneer dit moment aanbreekt helpen wij u graag om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Met ParkCare vergelijkt u eenvoudig en snel alle beschikbare parkeeraanbieders die gevestigd zijn bij het door u gekozen vliegveld. Nadat u uw aankomst- en vertrekdata invult, kunt u alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. U filtert bijvoorbeeld op prijs, van hoog naar laag of andersom. Misschien wilt u wel parkeren bij een aanbieder met de hoogste klantbeoordeling. Ook de afstand tot het vliegveld kunt u zelf bepalen door middel van ons handige zoek- en filtersysteem. Als u een aanbieder heeft gevonden die aansluit op uw wensen, kunt u deze direct bij ons reserveren. Wanneer u dit doet zult u hoogstwaarschijnlijk tijd en geld besparen in tegenstelling tot wanneer u op de dag van uw vertrek een parkeerplek voor uw auto moet zoeken. 

Zekerheid in onzekere tijd


Hoe vlot het vaccineren van kwetsbaren de komende maanden ook verloopt, Covid-19 zal niet zomaar verdwijnen. Niemand weet precies hoe het virus beweegt en dat brengt onzekerheid. Wij snappen daarom dat het enigszins spannend kan zijn om een parkeerplek vooraf te reserveren. Gelukkig kunt u bij uw reservering een annuleringsverzekering toevoegen. Op deze manier kunt u uw boeking tot de aanvang ervan kosteloos annuleren. U heeft dan recht op een volledige restitutie. Verder leest u op onze site alle parkeertips om het parkeerproces te vereenvoudigen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe