Kiss and Ride Düsseldorf Airport

3 minuten leestijd
Vrouw met koffer

De Kiss & Ride-parkeerplaatsen van Düsseldorf Airport bieden de perfecte oplossing voor als u wilt parkeren bij Düsseldorf Airport en daarbij snel iemand wilt afzetten of ophalen vanaf de luchthaven. Deze parkeervoorziening is specifiek ontworpen voor korte stops, waardoor ze uiterst efficiënt zijn. Op deze manier kunt u snel afscheid nemen van uw dierbare en vervolgens gemakkelijk weer huiswaarts keren. In dit blogartikel vindt u alle details over de Kiss and Ride-opties bij Düsseldorf Airport.

Iemand wegbrengen bij Düsseldorf Airport

De Kiss and Ride parkeerplaatsen zijn ideaal als u snel iemand wilt afzetten bij Düsseldorf Airport. De Kiss & Ride wordt bij Düsseldorf Airport “Kiss and Fly” genoemd en de plekken bevinden zich op de Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Germany. Deze parkeerplek is vlakbij het luchthavengebouw gelegen en goed bereikbaar via de aangegeven borden. De maximale tijd dat u op deze parkeerplaats mag staan is 7 minuten en als deze maximale tijd overschreden wordt, wordt er een extra bedrag in rekening gebracht voor elke 5 minuten. Het is niet nodig om een reservering te maken.

Wilt u graag uitgebreid afscheid nemen en heeft u hiervoor meer dan 7 minuten nodig? Geen probleem! In dat geval kunt u terecht bij de “drop off and pick up” parkeerplaatsen P11 Dusseldorf Airport en P12 Dusseldorf Airport P12. Deze plaatsen zijn ook bedoeld voor kort parkeren, maar geven u iets meer tijd om gedag te zeggen tegen uw geliefden en ze eventueel naar de terminal te begeleiden. Beide parkeerplaatsen zijn 24/7 geopend. Voor P11 geldt geen maximale doorrijhoogte en P12 hanteert een maximale hoogte van 3.50 meter. Vanaf deze parkeerplaatsen is het slechts 1 minuut lopen naar de gates. Indien deze parkeergarages vol zitten, is bijvoorbeeld Parkeren Düsseldorf Airport P1 een gunstig alternatief doordat deze ook erg dichtbij de terminals ligt.

Voor exacte instructies over hoe u het adres van Rotterdam Airport bereikt, check het adres en de routebeschrijving van Düsseldorf Airport.

Iemand ophalen van Düsseldorf Airport

Het proces om iemand op te halen bij Düsseldorf Airport verloopt op dezelfde manier als wanneer u iemand afzet. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van zowel de Kiss & Fly-zone als van andere short-term parkeerplaatsen. Het is echter goed om te onthouden dat het ophalen mogelijk meer tijd in beslag neemt dan het wegbrengen, vanwege eventuele reisvertragingen. Daarom is het vaak handiger om bij het ophalen te kiezen voor parkeerfaciliteiten zoals Düsseldorf Airport P11, P12 of P1. Parkeren Düsseldorf Airport P2 en Parkeren Düsseldorf Airport P3 zijn ook opties die u kunt overwegen als u iemand wilt ophalen van de luchthaven en niet aan een maximale parkeertijd gebonden wilt zijn. Dit zijn overdekte parkeerplaatsen op 2 minuten loopafstand van de terminals en 24/7 geopend zijn.

Langer parkeren bij Düsseldorf Airport

Wilt u lang parkeren bij Düsseldorf Airport? Hieronder vindt u een overzicht van de top 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Düsseldorf Airport. Bent u op zoek naar een overzicht van alle parkeeraanbieders? Raadpleeg dan de parkeerkosten bij Düsseldorf Airport.

Top 5 goedkoopste parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Düsseldorf Airport

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
IchParkeSelber Düsseldorf 103,99 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Valetparking-DUS 160,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park & Fly Düsseldorf 169,00 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airportparking Düsseldorf Valet 174,99 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
ParkenFlughafen DUS 175,00 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Düsseldorf Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 25/05/2024 t/m 08/06/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parkeerkosten Düsseldorf Airport.

Enkele parkeeraanbieders bij Düsseldorf Airport

 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe