Parken24 Valet Düsseldorf

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar

Parken24 Valet Düsseldorf is de ideale parkeeroptie voor iedereen die rust en zorgeloosheid waardeert voor een vliegreis. Bij Valet parking wordt uw auto voor u geparkeerd. U hoeft alleen maar naar de vertrekhal te rijden, waar een medewerker uw auto zal overnemen. U hoeft dus niet van een parkeerplek naar de terminal te lopen of in een shuttle bus te zitten. Dat scheelt tijd en onrust. Tijdens uw reis staat uw auto veilig geparkeerd op een terrein dat is uitgerust met videobewaking en waar ook personeel aanwezig is. Reserveer direct online bij ParkCare uw parkeerplaats bij Parken24 Valet of een van de vele andere veilige parkeerlocaties voor Düsseldorf Airport.

 • Overdekte parkeerplaats
 • Loopafstand van vliegveld
 • Beveiligingscamera's

Adres
Flughafenstraße 120, 40474, Düsseldorf

Bewaakt parkeren:Ja

Uitstappen bij de vertrekhal van Düsseldorf

Op de dag van vertrek voor een vliegreis kan men nog wel eens erg gestrest zijn. Het kan daarom prettig zijn om in uw eigen auto naar het vliegveld te rijden en deze vervolgens makkelijk door een chauffeur te laten parkeren. Dat kan bij Parken24 Valet Düsseldorf. Het werkt als volgt: u rijdt rechtstreeks naar de terminal. Hier staat een chauffeur op u te wachten. Deze gaat samen met u kort de staat van uw auto na en parkeert daarna uw auto op een parkeerplek van Parken24. Uw sleutel zal u in dit geval dus moeten afgeven omdat de chauffeur de auto voor u parkeert. Terwijl uw auto wordt geparkeerd kunt u al op uw gemak gaan inchecken. Op de terugweg belt u de aanbieder om te laten weten dat u bent geland. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat uw auto snel weer voor u klaar staat.

Zelf uw extra opties kiezen

Bij Parken24 Valet Düsseldorf kunt u verschillende opties kiezen voor uw auto, naarmate uw budget dat toelaat. Zo kunt u tegen een meerprijs kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Ook is het mogelijk de auto te laten wassen, zodat u deze compleet schoon terugkrijgt. Spreekt een parkeerplaats bij Parken24 Valet Düsseldorf u aan, maar wilt u iets minder besteden? Dan kunt u ook kiezen voor een parkeerplek met shuttle service bij Parken24.

Over Parken24 Valet Düsseldorf

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

Beoordelingen Parken24 Valet Düsseldorf

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.2
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 9.2
Klantenservice 9.2
Totaal 9.2
Fien Bovenlaan
28-08-2021
Ruimte openingstijden. Erg fijn
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Wesley Brouwer
24-08-2021
Gewoon prima. Zoals de meeste waar ik heb geparkeert
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Marjolijn
08-09-2021
Aardige mensen die ons hebben geholpen. Wij zullen hier zeker nog eens onze auto parkeren.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe