Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

ParkDeck24 haalt het maximale uit haar onoverdekt parkeerterrein. Door de uiterst goede beveiliging, staat uw auto altijd veilig geparkeerd. Wel zo prettig als u op reis gaat. Het parkeerterrein is altijd verlicht en omheind door een stevig hekwerk. Onbevoegden kunnen hierdoor het terrein niet betreden. De klanten gebruiken enkel en alleen de parkeerplaatsen die ParkDeck24 beschikbaar stelt. Zo weet de parkeeraanbieder precies wie zijn auto op het parkeerterrein geparkeerd heeft en zit er geen vreemde eend tussen. De veiligheid kan hierdoor extra gewaarborgd worden. De autosleutel geeft u in bewaring bij de parkeeraanbieder.

Open parkeerterrein voor lage prijzen

Wie gebruik wil maken van valet service, maar niet de hoogste prijs wil betalen kan een parkeerplaats boeken bij ParkDeck24. Door alle services optimaal te houden en enkel een voordelige locatie uit te kiezen, kunt u nog altijd goedkoop parkeren bij Frankfurt am Main Airport. U zult hier zelf niks van merken aangezien uw auto van en naar het parkeerterrein wordt gehaald en gebracht. Tegelijkertijd biedt een open parkeerterrein van 13 kilometer verderop veel meer opties. Auto’s kunnen hier parkeren als ze een maximale breedte van 2,50 meter en een maximale lengte van 7 meter hebben. Deze ruime afmetingen kunnen goed van pas komen als u een grote auto heeft. Op aanvraag kunnen zelfs grotere auto’s geparkeerd worden. Komt u hiervoor in aanmerking? Neem dan contact op met de klantenservice van de parkeeraanbieder.

Tijdswinst met Valet parkeren bij Frankfurt

Met valet parkeren heeft u comfort en tijdwinst in één. U verliest geen tijd met het parkeren van uw auto op de parkeerplaats en kunt gewoon lekker bij het vliegveld uitstappen en de terminal binnenlopen. Zonder gedoe met het parkeren. U belt 30 minuten voor aanvang met de parkeeraanbieder om uw komst aan te kondigen. Er zal dan een chauffeur op u wachten bij de terminal. Er wordt een voertuig inspectie gedaan en de sleuteloverdracht vindt plaats. Dit zal 5 minuten in beslag nemen. Daarna kunt u aan uw reis beginnen.

Voordelen

Grote voertuigen parkeren mogelijk
Videobewaking
Verlicht terrein

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Frankfurt am Main Airport

0 Minuten
Shuttlebus
  • ParkDeck 24 Open parkeerterrein
  • ParkDeck24 Ruime parkeerplaatsen op parkeerdek
  • ParkDeck24 Informatiebalie

Locatie parkeerterrein

60547 Frankfurt

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare