Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Park and Go

bij Zaventem

07/02/2023 - 14/02/2023 (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.5 Beoordeeld door 62 klanten
 • Gerda V Nederlandse vlag geschreven op 17 January 2023
  9.2
  super goed geholpen vriendelijke mensen.
  Shuttle Parking
  22-01-2023 t/m 29-01-2023
 • Frederik H Nederlandse vlag geschreven op 25 October 2022
  10.0
  vriendelijke en snelle service
  Shuttle Parking
  08-01-2023 t/m 18-01-2023
 • Edilbert Nachtegael N Nederlandse vlag geschreven op 25 April 2022
  7.5
  Was on orde alleen kleine plaatsen
  Shuttle Parking
  20-09-2022 t/m 29-09-2022

Bent u op zoek naar een goedkope parkeerplek nabij Zaventem Airport? Dan is Park and Go Zaventem ideaal voor u. Dit parkeerterrein bevindt zich ten noorden van het vliegveld. Het terrein is makkelijk te bereiken via de E19. U kunt gebruikmaken van hun shuttle service. U parkeert uw auto op een onoverdekt terrein, welke geen maximale doorrijhoogte heeft. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig geparkeerd. Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten met een slagboom. Het terrein is voorzien van camerabeveiliging. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Een voordeel van deze parkeeraanbieder is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen.

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bewaakt parkeren:Ja
Parkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogte:Geen

Shuttle parkeren bij Zaventem Airport

Bij Park and Go Zaventem kunt u 24/7 gebruikmaken van hun shuttle service. Op de dag van uw vertrek parkeert u zelf uw auto op hun parkeerterrein. Na een korte controle van uw auto wordt u per pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Deze doet er ongeveer 5 minuten over. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald door een chauffeur van de parkeeraanbieder. Om eventuele vertraging te voorkomen, dient u vooraf contact op te nemen met de parkeeraanbieder.

Over Park and Go

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Bekijk op kaart

Beoordelingen Park and Go

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.5
Beoordeeld door 62 klanten
Afstand tot vliegveld 7.7
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.3
Totaal 7.5
Gerda Verzijden
30-01-2023
super goed geholpen vriendelijke mensen.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Tijme van Dijk
15-01-2023
Het parkeerterrein was gesloten, niemand was te bereiken. Telefoon werd niet opgenomen. Op het vliegveld moeten parkeren €125 moeten betalen + €50 voor de parkeerplaats van parkcare. Nu ben ik meer dan 2 weken bezig om tot oplossing te komen. Inmiddels 4 x mijn verhaal moeten uitleggen en telkens wordt er gemeld dat er contact opgenomen met de parkeerplaats zaventem. Ik wacht geduldig af tot ik al mijn kosten vergoed krijg.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Johnny Zweers
11-01-2023
Park and Go Zaventhem NOOIT MEER! Ik had een reservering gemaakt voor Park and Go Zaventhem ivm onze vakantie naar Lanzarote. Wij kwamen op de afgesproken tijd aan op de Kerklaan 100 Mechelen. Tot onze grote verbazing was de parking vol en werden we gewoon weggestuurd. Man zag er sjofel uit en was uiterst onvriendelijk. Hij gaf aan dat hij de boeking geannuleerd had, echter waren wij daar niet van op de hoogte gesteld. Ik vond het een vaag verhaal. Ik vind dit super slechte service want wij moesten nu last minute op zoek naar een 3 keer zo dure parking. Dit heeft veel stress veroorzaakt wij zaten ongelofelijk in de stress omdat we bang waren ons vliegtuig hierdoor te missen. Dus ParkCare door deze slechte ervaring, zullen wij geen gebruik meer maken van jullie platform.
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Jos Smeets
10-01-2023
De prijs was goed maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het had niet veel gescheeld of we hadden onze vlucht niet gehaald. We kwamen bij de park en go locatie aan op Kerklaan 100 in Machelen bij Zaventem. In de mail die ik had gehad stond Mechelen i.p.v. Machelen. Dus dit was al een zoektocht op zich. Het was een geluk dat de postcode en de straatnaam wel klopte en dat ik m.b.v. streetview van google maps kon zien waar ik uiteindelijk moest zijn. De poort was gesloten. Er was een bord waarop uitleg stond over hoe en wat inclusief een telefoonnummer dat ik moest bellen. So far so good. De eerste keer dat ik belde kreeg ik al de melding dat het telefoonnummer, hetzelfde trouwens dat ook in de bevestigingsmail stond, buiten werking was. Dus daar ging mijn hartslag al naar 200 bpm. Bij een 2de poging werd er gelukkig wel opgenomen. Na mijn naam en locatie gezgd te hebben werd er heel kort geantwoord in zeer gebrekkig Engels. Oke I come. Ons geluk was dat de betreffende chauffeur al onderweg was met klanten van Zaventem naar hun auto. Als dit niet het geval was geweest was hij hoogstwaarschijnlijk niet komen opdagen want het eerste wat meneer tegen mij wist te zeggen was, IS FULL. met zo'n gevaar van sorry ik kan er ook niks aan doen. Het zag er inderdaad overvol uit. Tussen de rijen links en rechts geparkeerde auto's stond nog een hele rij auto's achter elkaar parkeer tussen de auto's die wel in de daarvoor bestemde plaatsen geparkeerd stonden. Ik heb hard op hem moeten inpraten om de auto toch achter de rij geparkeerde auto's te mogen zetten. Maar dit was pas toen ik zei dat ik de sleutel zou daar laten. Terwijl dit volgens de bevestigingsmail niet zou hoeven. Hij zei dat ik een annuleringsbericht zou moeten hebben gehad. Dit had ik dus niet. Toen ging hij appen met zijn baas en liet mij een met google-translate vertaald bericht zien waarin stond dat hun bericht naar mij niet was aangekomen. Al met al een verschrikkelijk slecht begin van een voor de rest schitterende vakantie, Conclusie: Park and Go locatie Machelen. NOOIT MEER.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 3.3
Luc Embrechts Embrechts
08-10-2022
We hadden wel wat moeite om de auto terug te vinden. De aanduidingen zijn niet in alle liften up to date.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Ronald Verkaart
19-09-2022
Prima plek om je auto te parkeren voor Zaventem. De chauffeur van de shuttle bus is echter een enorme hork. Onvriendelijk, niet behulpzaam en rijdt als een bezetene.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Frank Van Seeters
03-09-2022
Op de heenreis was er geen enkel probleem. Midden in de nacht konden we de auto vlot parkeren en werden we snel naar de luchthaven gebracht. De terugweg viel helaas nogal tegen. Kort na de landing al gebeld en meneer zei dat hij zou komen en er over 15 minuten zou zijn. Toen we op aangewezen parkeerplaats C kwamen, was er nog niemand van Park & Go. Na 10 minuten wachten nog eens gebeld. Weer luidde de boodschap 'ik ben er over 15 minuten, en jullie moeten naar de drop-off parkeerplaats in plaats van C'. Daarheen gelopen met onze koffers en weer gewacht. Na 20 minuten nog niemand en weer gebeld en toen was de boodschap dat er een dienstwissel was geweest en hij de nieuwe chauffeur was en van niks wist. Dus opnieuw '15 minuutjes......'. Toen even mijn zware teleurstelling geuit tegen deze man maar dat zorgde er natuurlijk niet voor dat het sneller ging. Na zo'n 25 minuten kwam hij eraan. Hij had klanten bij zich vanaf de parkeerplaats dus vermoedelijk had hij daar op staan wachten en hadden wij pech.... Geen echte verklaring of excuses gekregen van de chauffeur op mijn reactie. Al met al dus ongeveer 1,5 uur gewacht. Waarschijnlijk was dit de laatste keer bij Park & Go :-(
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
AC Sijs
02-09-2022
Bestuurder op de heen weg zeer onbeleefd, had er duidelijk geen zin in. Bestuurder op de terugweg daar in tegen zeer vriendelijk en behulpzaam, ook met in en uitladen bagage. Wel dient de ophaalplek bij terugkomst beter te worden afgestemd. Bij het afzetten op de heenweg werd aangegeven hier ook weer te verzamelen voor de terugweg, dit bleek niet het geval te zijn en moesten we na telefonisch contact bij de 'Dropzone' melden. Dit leverde vertraging op. Parkeerplaats zelf is voldoende, redelijk afgeschermd en voldoende ruimte tussen de auto's.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
B. Dekker
20-08-2022
Alles was prima! We hebben niet lang hoeven wachten op de chauffeur. Klein puntje van aandacht: bij de parkeerplek duidelijker aangeven dat daar de parkeerplek is. Navigatie stuurde ons naar de juiste plek, maar omdat het niet duidelijk aangegeven is, wisten we niet of we goed zaten.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Renate Santegoeds
19-08-2022
Wij belde dat we er stonden, ik kreeg te horen dat we te vroeg waren en werd de telefoon erop gegooid, dit terwijl ik netjes gemaild had dat we vroeger ook waren ivm dat we eerder aanwezig moesten zijn, maar nee hoor konden gewoon een uur wachten tot ze kwamen! Dus voor ons nooit geen park and go meer! Zo vertrek je met stress.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Veerle Ollevier Ollevier
11-08-2022
Ca va
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
christophe vandebuerie vandebuerie
07-08-2022
Ik heb niets op te merken alles verliep zoals gewild !!! Doe zo verder
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
patrick vande kerkhof
01-08-2022
Aankomst waren we te vroeg dan geboekt maar dat kwam omdat er veel problemen waren op de luchthaven en er gevraagd werd om vroeger te komen na telefoontje aan bestuurder van het busje die gast verstond dus geen Nederlands en was alles behalve vriendelijk, terug komst na telefoontje om ons te komen halen dik half uur moeten wachten ditmaal wel bestuurder die nederlands spreekt en wel vriendelijk was zoals het hoort.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Ibtisame chibani
23-07-2022
Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Eric Vander schueren
19-07-2022
Voor afzetten auto 10 op 10 Vriendelijk persoon Voor ophaling minder vriendelijk persoon (eentalig frans) en zeer onvriendelijk .omdat we volgens hem niet onmiddelijk op de juiste plaats stonden te wachten alhoewel we op de juiste parking stonden en uitkeken naar een voertuig met park en go logo maar blijkbaar rijden julie met auto' zonder logo . Vlucht had 3 uur vertraging dus onmiddelijk 10 euro extra moeten betalen zonder enig bewijs van betaling voor 2 uur extra parkeren.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe