Buiten

€29,12

9 dagen parkeren
14-12-2019 tot en met 22-12-2019

MyParkPoint is een simpele parkeeraanbieder die zegt waar het op staat. Hier vindt u een goedkope parkeerplek nabij Bremen Airport. Voor iedereen die niet te duur wil parkeren vlak voor een vakantie, kan hier dus terecht. Doordat de parking op 10 minuten afstand van de luchthaven gevestigd is, kunnen zij de lagere prijzen aanbieden. Over de afstand tussen de parkeerplaats en het vliegveld hoeft u zich echter geen zorgen te maken. De uitstekende shuttle bus service zal ervoor zorgen dat u direct na het parkeren bij het vliegveld komt.

Rolstoelvriendelijke parkeerplaats

Of u nu goed ter been bent of in een rolstoel zit, bij MyParkPoint Bremen kunt u parkeren. Er bevinden zich op het open parkeerterrein geen drempels en het terrein is te allen tijden verlicht. Ook is er in de shuttle bus ruimte voor een rolstoel. De shuttle service is beschikbaar vanaf 03.00 tot de landing van het laatste vliegtuig. Deze service zit bij de prijs inbegrepen. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking, stevige omheining en professioneel personeel dat een oogje in het zeil houdt. Buiten de openingstijden is het parkeerterrein gesloten.

Geen sleutelafgave bij parkeren Bremen Airport

Voor lang parkeren is deze parking uiterst geschikt. De kosten zijn laag, de bewaking is goed en u kunt uw autosleutel mee op reis nemen. Wanneer u een parkeerplek wilt reserveren dan kunt u dat eenvoudig doen via ParkCare. Wij bieden alleen betrouwbare aanbieders aan, zodat u verzekerd bent van een goede parkeerplaats. Wacht niet te lang met reserveren, want het parkeerterrein heeft plek voor slechts 150 auto’s. Bemachtig snel een plekje en ga gerust op reis.

Voordelen

Camerabewaking op parkeerterrein
Rolstoelvriendelijk
Geopend tussen 03.00 en laatste landing
Sleutels in eigen bezit houden

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Niet overdekt parkeren
Geen elektrische oplaadpunten

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Bremen Airport

10 Minuten
Shuttlebus
  • MyParkPoint Auto parkeren nabij Bremen Airport
  • MyParkPoint Aankomst parkeerterrein met hoog hekwerk
  • MyParkPoint Open Parkeerterrein
  • MyParkPoint Auto overzicht parkeerterrein
  • MyParkPoint Shuttle bus rolstoelvriendelijk
  • Parkeerterrein MyParkingPoint

Locatie parkeerterrein

Dreyer Str. 75
28844 Weyhe

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare