Idealparken Keulen

Bij Idealparken Keulen kunt u uitgaan van een uitstekende service en een vriendelijke glimlach bij het parkeren van uw auto nabij Keulen Airport. Naast de reservering van een parkeerplaats, kunt u bij deze parkeeraanbieder ook hulp verwachten bij het laden en lossen van uw bagage. Daarnaast zit de transfer voor vier personen van het parkeerterrein naar de luchthaven bij de prijs inbegrepen. U rijdt richting het parkeerterrein van Idealparken Keulen en parkeert zelf uw auto. Vervolgens brengt de gratis shuttle bus u naar Keulen Airport.

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's

Adres
Am Senkelsgraben 26, 53842, Keulen

Dag en nacht bewaking bij het parkeren

Idealparken Keulen heeft speciale bewakers die getraind zijn in hun vakgebied. Op elk moment van de dag is een bewaker aanwezig die het terrein in de gaten houdt. Naast de normale bewakers heeft deze parking ook videobewaking over het gehele terrein hangen. Zo wordt altijd in de gaten gehouden wie en wat het terrein betreedt en verlaat. Normaliter levert u uw autosleutels na het parkeren in bij de parkeeraanbieder. Het is tegen een extra vergoeding echter wel mogelijk om uw autosleutel te behouden tijdens uw reis. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttle bus u direct naar Keulen Airport. Hierdoor loopt u geen vertraging op met lange wachttijden voor de transfer.

Snelle service bij het parkeren

Bij het reserveren geeft u een verwachte aankomsttijd op. Hier houdt de parkeeraanbieder rekening mee. De medewerkers zorgen ervoor dat op het moment dat u aankomt de shuttle bus klaarstaat om u naar het vliegveld te brengen. Houd er rekening mee dat er maximaal 4 personen met de shuttle bus kunnen. Indien u met meer dan vier personen reist, dan raden wij aan om het extra aantal passagiers alvast bij het vliegveld af te zetten. U betaalt namelijk voor deze extra passagiers kosten voor de shuttle bus. Ook voor groot bagage, zoals een surfplank, box voor kat of een fiets, betaalt u extra kosten. Bekijk voor meer tips voor parkeren het handige overzicht met de beste parkeertips. Wilt u liever niet met de shuttle bus reizen? Dan  is Idealparken Valet Keulen wellicht een goede optie voor u. Bekijk ook andere goedkope parkeeraanbieders bij Keulen Airport.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 5.7km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.2
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 6.7
Totaal 7.2
Ella B.
09-07-2020 09:37
Je betaalt iets meer maar krijgt er veel voor terug
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
10
Totaal
8.3
Anna
06-07-2020 09:08
Transfer ging ontzettend soepel en snel. Aanrader.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
5
Totaal
7.5
T. van der Laan
11-08-2020 09:58
ik had er iets meer van verwacht maar was zeker niet slecht
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
5
Totaal
5.8
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe