Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Holiday Parking Bremen is erg klantgericht. Zij bieden niet alleen goedkope parkeerplekken bij Bremen Airport aan, maar ook net dat beetje extra. De medewerkers zijn opgeleid om een uitstekende service aan te bieden. Ze gaan accuraat te werk en zullen dan ook met respect met u en uw auto omgaan. Daarnaast kiezen zij voor de persoonlijke benadering. Dus u zult weinig zorgen hebben wanneer u parkeert bij Holiday Parking Bremen.

Optimale service bij parkeerplek Bremen Airport

Het bieden van een goede service kan niet zonder de gratis pendeldienst. Daarom is er een shuttle bus service bij de prijs inbegrepen voor maximaal vier personen. U betaalt voor uw parkeerplaats en krijgt er gratis vervoer bij voor tussen de parkeerplaats en het vliegveld. Deze rit duurt ongeveer 9 minuten. Wanneer u direct na het parkeren de shuttle bus in wilt stappen en naar het vliegveld vertrekken, raden wij u aan om een halfuur voor aankomst contact met de aanbieder op te nemen. In dat halfuur kunnen zij ervoor zorgen dat er een transfer klaarstaat. De bus rijdt in de uren dat de meeste vliegtuigen vertrekken, dat is tussen 03.00 uur en 24.00 uur.

Volledige controle houden tijdens uw afwezigheid

Zoiets kostbaars als een auto kan lastig zijn om uit handen te geven. Dat weten ze ook bij Holiday Parking Bremen en daarom willen ze dat u zoveel mogelijk de touwtjes in eigen handen houdt. Daarom neemt u de autosleutels gewoon mee op vakantie. Hierdoor weet u zeker dat er niet in uw auto gereden wordt. Daarnaast wordt er voorafgaand aan het parkeren een voertuiginspectie uitgevoerd. U schrijft samen met een medewerker de status van de auto op en beide partijen ondertekenen het formulier. Hiermee worden misverstanden voorkomen.

Voordelen

Nadelen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot vliegveld

Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare