PT-Planet Park Terminal Valet Frankfurt

Eenvoudig parkeren dichtbij Frankfurt am Main Airport? Profiteer van de handige service van PT-Planet Park Terminal Valet. Uw auto staat bij PT-Planet Park Terminal Valet veilig op 15 kilometer van de luchthaven  geparkeerd terwijl u kunt genieten van uw reis. Frankfurt am Main Airport is een van de drukste luchthavens van Europa en daarom is het goed om te weten dat u bij PT-Planet Park Terminal Valet terecht kunt met uw auto. Doordat het terrein wat verder weg ligt van de terminal, heeft u meer kans op een plekje voor uw auto. Tegelijkertijd hoeft u zelf niet tot aan het parkeerterrein te rijden dankzij de handige valet service.

Adres
Terminal 1, 60549, Frankfurt

Rustig aan uw reis beginnen met valet parking

Het parkeerproces bij PT-Planet Park Terminal Valet zit eenvoudig in elkaar: u hoeft enkel naar de vertrekhal van Frankfurt am Main te rijden en de rest wordt voor u gedaan. Een medewerker neemt uw auto namelijk over op het vliegveld en geeft deze vervolgens een plekje op het parkeerterrein. Na uw reis kunt u erop rekenen dat de auto weer voor u klaarstaat bij de terminal. De valet service van PT-Planet Park Terminal Valet maakt uw reis een stuk simpeler en bespaart u onnodige parkeerstress. Bent u toch benieuwd naar andere parkeervormen? Dan kunt u ook kiezen voor de shuttle service van Pt-Planet Park Terminal.

Profiteer van extra faciliteiten

Bij de parkeervorm valet parking komt u zelf dus niet op het parkeerterrein van PT-Planet Park Terminal Valet. Daarom is het extra belangrijk dat u zeker weet dat uw auto veilig en op een goede plek staat. PT-Planet Park Terminal Valet heeft verschillende faciliteiten wat het parkeren er extra aantrekkelijk maakt. Zo is er de optie om uw auto te laten wassen en of repareren tijdens uw afwezigheid. Na afloop van de reis is uw auto weer als nieuw en kunt u direct doorrijden naar huis. Verder kunt u bij PT-Planet Park Terminal Valet kiezen voor overdekt parkeren en zijn er ook plekken voor mindervaliden beschikbaar. Tot slot is het parkeerterrein verzekerd en goed beveiligd door middel van camerabewaking. Een plekje reserveren bij deze aanbieder heeft op deze pagina zo geregeld.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden

Parkeervormen

  • Shuttle Parking
  • Valet Parking
  • Park & Walk
  • Park, Sleep & Fly

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.3
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 8.3
Totaal 8.3
D. Pol
17-08-2020 09:14
top.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
7.5
Totaal
8.3
Mira te Lindert
16-08-2020 09:42
aardig personeel
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Sanne Vlier
09-08-2020 09:42
Ben ERG enthousiast!!!!
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
10
Totaal
9.2
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe