Beoordelingen voor Park Air Rotterdam

bij Rotterdam Airport -
9.1 Uitstekend, beoordeeld door 227 klanten
Park Air Rotterdam foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.1 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 8.9
9.6 Klantenservice
« Terug naar Park Air Rotterdam

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Krijn O nl 6.7 Geparkeerd van 12/04/2024 tot 21/04/2024

Zeer goede service. Prettig contact. Afstand Marconistraat naar Vliegveld is te doen, niet heel praktisch. Gelukkig was het nu rustig op de weg. Als het verkeer drukker is, is deze constructie minder handig.

Petrus L nl 10 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 21/04/2024

Fantastiche en vriendelijke service. De chauffeur stond klaar op de KenR parkeerplaats bij het vliegveld en bracht ons met de bagage tot naast onze auto in de parkeergarage. Doen we volgende keer weer.

Fatima E nl 10 Geparkeerd van 12/04/2024 tot 19/04/2024

Gisteren aangekomen uit Marrakech, taxi stond al klaar. Nette communicatie, vriendelijke chauffeur!

Theo V nl 7.5 Geparkeerd van 14/04/2024 tot 18/04/2024

Prima

Gert R nl 8.3 Geparkeerd van 31/03/2024 tot 04/04/2024

Prima service. Goed bereikbaar en stipt. Een aanrader!

Thieu F nl 9.2 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 01/04/2024

Correcte en snelle service parkeren en shutledienst

Ilse I nl 10 Geparkeerd van 18/03/2024 tot 25/03/2024

Alles is top geregeld! Je wordt snel weggebracht en weer opgehaald en voor je auto weer afgezet.

Martin Z nl 10 Geparkeerd van 21/03/2024 tot 25/03/2024

Wij zijn zéér tevreden over Park Air Shuttle!! Service was geweldig, wij zullen er zeker weer gebruik van maken wanneer wij vliegen via Rotterdam AirPort. Wij zullen het iedereen aan bevelen.

Monique T nl 10 Geparkeerd van 18/03/2024 tot 25/03/2024

Goed geregeld Aardige chauffeurs Behulpzaam met de koffers Stond al klaar na het landen we konden direct instappen Makkelijk te boeken

Erna v nl 9.2 Geparkeerd van 18/03/2024 tot 22/03/2024

Top geregeld! Geen wachttijd op de shuttle en het personeel is zeer vriendelijk. Auto staat nethes onderdak geparkeerd en ze brengen je helemaal tot je geparkeerde auto.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe