Platzhirsch

bij Frankfurt Airport

Platzhirsch is een voordelige en betrouwbare aanbieder voor uw parkeerplaats in de buurt van Frankfurt Airport. Er zijn tegenwoordig heel veel parkeeraanbieders en het kan soms erg lastig zijn om daaruit te kiezen. U moet vele keuzes maken, voor welke services kiest u bijvoorbeeld. Wilt u nou comfort en luxe op een eenvoudige en snelle manier voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Platzhirsch Frankfurt aan het juiste adres. Ze bieden u shuttle parking, vele extra services en dat allemaal op een veilig parkeerterrein. Met Platzhirsch Frankfurt begint u zonder stress aan uw reis. Lees hieronder alle informatie over Platzhirsch en reserveer eenvoudig uw parkeeplek bij Platzhirsch. Is het u onduidelijk hoe u een parkeerplek kan reserveren? Bekijk hier eens hoe het werkt.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Bewaker ter plaatse
 • Asfalt of bestrating
Services
 • Geopend van 12:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Am Südpark 7, 65451, Frankfurt

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Gratis shuttle transfer naar Frankfurt Airport

Als u kiest voor Platzhirsch dan kiest u voor shuttle parking. Shuttle parking wordt veel gekozen door zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het is namelijk een eenvoudige, snelle en comfortabele manier van parkeren. U hoeft namelijk niet lang te zoeken naar een parkeerplek. U reserveert van te voren een plekje op het parkeerterrein van Platzhirsch, wat betekent dat er altijd plek is voor u. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld van Frankfurt gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald en teruggebracht naar het parkeerterrein. U kunt direct uw auto halen en uw reis vervolgen. Het bespaart u dus veel moeite en tijd. Er is namelijk altijd plek voor u en het parkeerterrein ligt op slechts 8 minuten rijden van de luchthaven van Frankfurt. U zult dus binnen no time op het vliegveld staan en u bent ook binnen no time weer terug bij uw auto. De shuttle service van Platzhirsch is 24/7 beschikbaar, het maakt dus ook niet uit hoe laat u vliegt of landt. Wilt u meer weten over shuttle parking of een andere vorm van parkeren? Kijk dan eens tussen onze parkeervormen.

Alles in één

Platzhirsch biedt u veel meer dan alleen parkeren. Er zijn vele extra services waar u gebruik van kan maken, maar niks is verplicht en u kunt doen waar u zich goed bij voelt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto laten inspecteren en eventueel laten onderhouden. Hierbij gaat natuurlijk alles in overleg met u. Hetzelfde geldt voor de veiligheidscheck van uw auto, mocht er iets vervangen moeten worden, dan wordt dit altijd eerst overlegd. Daarnaast kunt u uw olie laten checken en vervangen en uw banden kunnen verwisseld worden. Een andere service is de kiosk die aanwezig is op het terrein. Deze kiosk is 24/7 geopend, u kunt dus altijd een kopje koffie of wat te eten halen tijdens eventuele wachttijden of voor tijdens het transfer. Naast goede service, is de veiligheid natuurlijk ook heel belangrijk. Daarom zijn er verschillende veiligheidsmaatregelingen genomen om het terrein helemaal veilig te maken. Zo wordt het terein 24/7 met camera's gefilmd en daarnaast wordt het terrein geregeld gecontroleerd door het personeel. Ook kun je alleen naar binnen als je geboekt hebt, zo is het terrein niet toegankelijk voor onbevoegden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe