Beoordelingen voor Valetparking-DUS

bij Düsseldorf Airport -
9.2 Uitstekend, beoordeeld door 113 klanten
Valetparking-DUS foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.4
Prijs/kwaliteit 9.0
9.1 Klantenservice
« Terug naar Valetparking-DUS

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Thierry nl 10 Geparkeerd van 11/07/2024 tot 14/07/2024

Makkelijk en snel. Er was een ongeval gebeurt op de weg. Men liet netjes weten dat de chauffeur (met onze auto) later zou arriveren op het vliegveld. Hier konden ze natuurlijk niets aan doen. De chauffeur bleef ondanks de situatie, vriendelijk.

Christiane de 10 Geparkeerd van 08/07/2024 tot 12/07/2024

Das Auto wurde an zentraler Stelle abgeholt und retourniert, die Abholer freundlich, der Service sehr gut.

Wolf de 10 Geparkeerd van 05/07/2024 tot 07/07/2024

Ich hatte freundlichen Kontakt 20 Minuten vor Ankunft und erreichte den Zielort problemlos mit der per email erhaltenen Beschreibung und übergab den Wagen, der wegen möglicher Schäden von allen Seiten fotografiert wurde. Nach meiner Rückkehr wartete ich ca. 15 Minuten nach meinem Anruf. Der Überbringer war wieder sehr freundlich, das Auto unversehrt, 4 km mehr auf dem Tacho. Ich bin sehr zufrieden!

Michael de 9.2 Geparkeerd van 17/06/2024 tot 29/06/2024

fühlte mich immer gut betreut, reibungsloser zügiger Ablauf von Abflug und Ankunft, nettes Personal

Marion de 10 Geparkeerd van 24/06/2024 tot 26/06/2024

Der Service war hervorragend. Die Vereinbarungen wurden eingehalten. Bequemer kann man sein Auto nicht parken. Vielen Dank

stefan nl 9.2 Geparkeerd van 20/06/2024 tot 23/06/2024

Alles ging snel en vlot. Ze stonden al op het vliegveld te wachten om de auto in ontvangst te nemen. Op de terugreis vanaf dat we buiten stonden waren ze er binnen 10 min. Waren dus ook weer snel vertrokken. Als erg prettig ervaren.

Ingo de 6.7 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 23/06/2024

Beim abgeben des Fahrzeugs kann es zu einer Verz9gerung um ca. 40 Minuten.

Han nl 4.2 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 19/06/2024

Op de heenweg werden we verzocht een half uur voor aankomst bij de luchthaven te bellen. Een erg onvriendelijke man stond ons in slecht verstaanbaar Duits te woord. Hij kon onze voucher niet vinden, we moesten maar terug bellen als we bijna op het vliegveld waren. Daar werden we opgewacht door twee mannen die weliswaar vriendelijk waren maar erg gestrest omdat onze auto maar 7 minuten mocht blijven staan op de plek van overgave, waarna het inrij/uitrij ticket zou zijn verlopen. Bij het ophalen van de auto zouden we bellen als we onze koffers hadden ontvangen. Ook hier weer een heel slecht verstaanbare, zeer onvriendelijke man aan de telefoon die ons niet kon uitleggen hoe we bij de plek van de overdacht van onze auto konden komen, terwijl mijn Duits toch niet slecht is. Toen we bij de auto aankwamen werden we boos en zeer onheus aangesproken door de chauffeur. Klantonvriendelijkheid ten top ! Ook hier was er weer stress ivm de zeer beperkte geldigheid van het parkeerticket. Hierdoor een erg onplezierige, haastige overdacht van de auto waarbij een inspectie van de auto niet mogelijk was. Overigens werd de auto, zo bleek op de eerste voorbijkomende parkeerplaats buiten de luchthaven, in prima staat aangeleverd. Bij het uitrijden bleek het zeven-minuten-parkeerticket verlopen en ging de slagboom niet open. De medewerker van Valetparking-DUS was inmiddels met de noorderzon vertrokken. Gelukkig kwam ons een vliegveldmedewerker te hulp en konden we alsnog onze reis na huis beginnen. Dit was eens maar nooit meer ! Het ophaal- en afleversysteem via de kiss and ride faciliteit van de luchthaven zal voordelig zijn voor Valetparking-DUS maar levert, mede door de gebrekkige communicatie ongemak en stress op, waarbij de chauffeurs een gedrag laten zien wat je als betalende klacht niet hoeft te accepteren.

Angelika de 7.5 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 17/06/2024

Es hat alles sehr gut geklappt, die Mitarbeiter waren sehr freundlich! Auch als unser Rückflug sich verspätete und wir ca 1 Stunde auf unser Gepäck warten mussten war das kein Problem! Angerufen und das Auto wurde schnellstens gebracht! Ich denke, wir werden bei der nächsten Flugreise wieder hier buchen! Allerdings hat die Kontaktaufnahme vor unserer Reise nicht geklappt, Emails wurden nicht beantwortet

Marinus van nl 10 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 12/06/2024

Zeer goeie service

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe