Beoordelingen voor Parking Spaces DUS Valet

bij Düsseldorf Airport -
8.9 Erg goed, beoordeeld door 277 klanten
Parking Spaces DUS Valet foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.9 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 8.8
8.6 Klantenservice
« Terug naar Parking Spaces DUS Valet

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Beate de 10 Geparkeerd van 28/06/2024 tot 02/07/2024

Gute telefonische Erreichbarkeit, hat alles super geklappt

Eleni de 10 Geparkeerd van 25/06/2024 tot 02/07/2024

Wir haben den Chauffeurdienst im ersten mal genutzt und waren sehr positiv überrascht. Es lief alles reibungslos. Das abholen und bringen von unserem Auto hat super funktioniert und sie waren auch echt sehr pünktlich bei beidem.

Klaudia de 10 Geparkeerd van 19/06/2024 tot 26/06/2024

Trotz der Tatsache, dass unser Rückflug mit Condor so massive Verspätungen hatte, dass die Landung in Düsseldorf nicht mehr möglich war und in Köln stattgefunden hat, hat man uns, als wir dann endlich in Düsseldorf waren, das Auto nachts gegen 3 Uhr umgehend zum Treffpunkt am Flughafen gebracht. Die Landung in Düsseldorf war ursprünglich für 22:35 Uhr geplant. Der Parkservice lief sehr freundlich und unkompliziert ab.

Willem nl 8.3 Geparkeerd van 01/06/2024 tot 08/06/2024

netjes geregeld allemaal,waren na een half uur terplekke bij terugreis,maar dat lag meer aan ons,heb alweer voor volgende vakantie gereserveerd.

Uwe de 10 Geparkeerd van 27/05/2024 tot 05/06/2024

Wir werden den Dienst jederzeit wieder in Anspruch nehmen.

Ingo de 10 Geparkeerd van 21/05/2024 tot 26/05/2024

Top. Fahrt und Fahrer super 👍

medical-fit GmbH de 6.7 Geparkeerd van 11/05/2024 tot 18/05/2024

Leider konnten wir nachdem wir gelandet sind eine halbe Stunde niemand erreichen , dass unser Auto wiedergebracht wurde .

Hans Thomas de 10 Geparkeerd van 11/05/2024 tot 18/05/2024

Alles Bestens!!!

M nl 8.3 Geparkeerd van 03/05/2024 tot 11/05/2024

Ideaal om zo vanuit je auto het vliegveld op te stappen. Ook prima prijs. We moesten echter €10,- extra betalen ter plaatse omdat we 20 min voor aanvang op vliegveld hadden gebeld dat we eraan kwamen ipv 30 min van tevoren toen we op vakantie gingen. Normaal geen probleem want afspraak is afspraak maar wel heel vreemd dat het blijkbaar wel zomaar kan dat je bij terugkomst na je vakantie 40 (!!) minuten op je auto moet wachten.

Annelien nl 5.8 Geparkeerd van 02/05/2024 tot 09/05/2024

Geen aanrader! Bij aankomst erg lang wachten op het op laten halen van de auto, vervolgens een man aangesproken en hij geeft aan dat hij van een ander bedrijf is. Uiteindelijk komt hij terug en blijkt het toch wel te kloppen. Moest ik 20 euro betalen, omdat hij ons liet wachten. Ik gaf aan dit niet te willen betalen, dan werd mijn auto niet meegenomen kreeg ik te horen. Slechte service. Vervolgens werd het nog erger bij terugkomst: met een kleine meid van 2 jaar hebben ze ons ruim anderhalf uur laten wachten, echt schandalig!

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe