Beoordelingen voor Park & Fly (Shuttle)

bij Düsseldorf Airport -
8.9 Erg goed, beoordeeld door 170 klanten
Park & Fly (Shuttle) foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.9 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.1
Prijs/kwaliteit 8.7
8.9 Klantenservice
« Terug naar Park & Fly (Shuttle)

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Dave M nl 10 Geparkeerd van 23/10/2023 tot 15/11/2023

Snel online geregeld, goed telefonisch bereikbaar en snelle shuttle naar het vliegveld. Kortom, top!

Thomas R de 8.3 Geparkeerd van 12/10/2023 tot 26/10/2023

Hat Alles gut funktioniert. Gerne wieder.

Eleftheria S de 10 Geparkeerd van 13/10/2023 tot 22/10/2023

sehr gut

Rudolf P de 10 Geparkeerd van 22/09/2023 tot 22/10/2023

Sehr guter und schneller Service, da ich durch Krankheit stornieren mußte hat einschl. Geld rückzahlung alles prima geklappt

Alexander H de 5 Geparkeerd van 19/10/2023 tot 20/10/2023

Sie können mir eine E-Mail senden. Ich sehe keine E-Mail-Adresse, unter der ich antworten kann. [email protected] Als ik die Reservierung machte, dachte ich, das Auto würde gewaschen und aufgeladen. Beides wurde nicht getan.

Inge J nl 9.2 Geparkeerd van 22/09/2023 tot 27/09/2023

Vriendelijk personeel,snelle afhandeling, gewoon goed geregeld

Karsten H de 10 Geparkeerd van 02/09/2023 tot 23/09/2023

Park & Fly jetzt zum zweiten Mal genutzt. Der Service ist genauso perfekt wie man es sich wünscht 👍🏾

Ugur E nl 7.5 Geparkeerd van 07/08/2023 tot 04/09/2023

Zeer tevreden goed geregeld

Hans N nl 8.3 Geparkeerd van 21/08/2023 tot 30/08/2023

Prima service

Erwin W nl 9.2 Geparkeerd van 07/08/2023 tot 29/08/2023

Net een paar tientjes duurder dan de andere aanbieders maar letterlijk om de hoek bij de luchthaven. De shuttlebus rijdt af en aan waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Ik was bij terugkomst de auto alvast gaan halen terwijl mijn familie de bagage van de band haalde. De chauffeur bood aan om alsnog mijn familie even op te halen omdat we de bagage dan makkelijker konden inruimen. De auto heeft overdekt gestaan en er is geen km mee gereden. Aanrader!

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe