Beoordelingen voor FlugPark Dus

bij Düsseldorf Airport -
8.4 Erg goed, beoordeeld door 236 klanten
FlugPark Dus foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.4 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.7
Prijs/kwaliteit 8.3
8.3 Klantenservice
« Terug naar FlugPark Dus

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Hilko nl 5 Geparkeerd van 24/06/2024 tot 04/07/2024

Het adres, waar we naar toe moesten klopte niet en we moesten op een ander adres onze auto perkeren. Was verwarrend en onduidelijk. We moesten zomaar €15,- betalen voor bagagevervoer naar vliegveld. Was niet duidelijk in de omschrijving .

Frank de 8.3 Geparkeerd van 17/05/2024 tot 24/05/2024

War alles ok.

Jürgen de 9.2 Geparkeerd van 07/04/2024 tot 14/04/2024

Pünktlich und freundlich.

Petra de 10 Geparkeerd van 26/03/2024 tot 04/04/2024

alles perfekt gelaufen

Mirjam nl 10 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 18/02/2024

Prima plek om te parkeren. Duidelijke instructie. Tevreden.

Wilma nl 5.8 Geparkeerd van 09/02/2024 tot 16/02/2024

Wat een misleiding op de website. Je boekt alleen de parkeerplaats en als je dan 's morgens vroeg in het donker op de parkeerplaats komt (die zeer slecht te vinden is omdat het niet aangegeven staat) moet je ineens €15 betalen voor het vervoer naar het vliegveld. Na een aantal mailtjes hebben we het geld retour gekregen, daarom toch een 5.8 als waardering

Wolfgang de 5 Geparkeerd van 31/01/2024 tot 10/02/2024

Wartezeit bei Ankunft zu lange, 30 Min. Wartezeit.

Horst de 5 Geparkeerd van 29/01/2024 tot 08/02/2024

Es war ein Versuch, aber kein zweites mal. Die Abholung vom Flughafen dauerte trotz zweier Anrufe mehr als 45 Minuten; obwohl gesagt wurde, ein Anruf wäre gar nicht notwendig, es stände dauern ein Fahrzeug vor Ausgang 10 des Flughafens. Der Abholhol-Bully ist auch kaum zu erkennen. Keine Aufschrift und ein altes Vehikel. Es gibt bessere Betreiber.

Patricia nl 10 Geparkeerd van 26/01/2024 tot 06/02/2024

Mooie prijs voor 12 dagen parkeren en binnen enkele minuten door een shuttlebus afgezet en opgehaald. Zeer tevreden.

Brigitte de 10 Geparkeerd van 22/01/2024 tot 01/02/2024

Super nettes Team alles problemlos geklappt im Dunklen war es ein bisschen schwer zu finden aber trotz allem top

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe