Beoordelingen voor FlugPark DUS

bij Düsseldorf Airport -
7.3 Goed, beoordeeld door 294 klanten
FlugPark DUS foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.3 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.7
Prijs/kwaliteit 7.2
7.1 Klantenservice
« Terug naar FlugPark DUS

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Mehdi T de 3.3 Geparkeerd van 25/03/2024 tot 04/04/2024

Lange Wartezeit beim Abholen. Nicht erreichbar am Telefon.

Petra C de 10 Geparkeerd van 26/03/2024 tot 04/04/2024

alles perfekt gelaufen

Mirjam A nl 10 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 18/02/2024

Prima plek om te parkeren. Duidelijke instructie. Tevreden.

Wilma B nl 5.8 Geparkeerd van 09/02/2024 tot 16/02/2024

Wat een misleiding op de website. Je boekt alleen de parkeerplaats en als je dan 's morgens vroeg in het donker op de parkeerplaats komt (die zeer slecht te vinden is omdat het niet aangegeven staat) moet je ineens €15 betalen voor het vervoer naar het vliegveld. Na een aantal mailtjes hebben we het geld retour gekregen, daarom toch een 5.8 als waardering

Wolfgang L de 5 Geparkeerd van 31/01/2024 tot 10/02/2024

Wartezeit bei Ankunft zu lange, 30 Min. Wartezeit.

Horst S de 5 Geparkeerd van 29/01/2024 tot 08/02/2024

Es war ein Versuch, aber kein zweites mal. Die Abholung vom Flughafen dauerte trotz zweier Anrufe mehr als 45 Minuten; obwohl gesagt wurde, ein Anruf wäre gar nicht notwendig, es stände dauern ein Fahrzeug vor Ausgang 10 des Flughafens. Der Abholhol-Bully ist auch kaum zu erkennen. Keine Aufschrift und ein altes Vehikel. Es gibt bessere Betreiber.

Patricia H nl 10 Geparkeerd van 26/01/2024 tot 06/02/2024

Mooie prijs voor 12 dagen parkeren en binnen enkele minuten door een shuttlebus afgezet en opgehaald. Zeer tevreden.

Brigitte W de 10 Geparkeerd van 22/01/2024 tot 01/02/2024

Super nettes Team alles problemlos geklappt im Dunklen war es ein bisschen schwer zu finden aber trotz allem top

Michaela H de 7.5 Geparkeerd van 16/01/2024 tot 01/02/2024

Ihr Fahrer sind hilfsbereit freundlich aber als Fahrer während der Fahrt Telefonate führen müssen- geht gar nicht!!!!!!! Übergabe der PKWs 👎🏼Schlüsselübergabe ihr Auto steht da hinten irgendwo im Dunkeln

Diederik H nl 9.2 Geparkeerd van 21/01/2024 tot 29/01/2024

goede, snelle service, hoefde niet langer dan paar minuten te wachten tot we naar het vliegveld gebracht werden en of opgehaald. duidelijke communicatie waar we weer afgehaald werden, het is wel een drukke ophaalplek, komen en gaan van veel shuttles en taxi's daardoor beetje chaotisch maar service was goed en we hadden heel snel het goede busje te pakken, eerste was vol maar 2e volgende na 3 minuten. vriendelijke benadering, goede ervaring.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe