Beoordelingen voor Park & Fly Charleroi

bij Charleroi Airport -
8.9 Erg goed, beoordeeld door 288 klanten
Park & Fly Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.9 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.1
Prijs/kwaliteit 8.9
8.7 Klantenservice
« Terug naar Park & Fly Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Pat M nl 7.5 Geparkeerd van 05/04/2024 tot 09/04/2024

dik in orde

Petra J de 10 Geparkeerd van 26/03/2024 tot 04/04/2024

Sehr freundliches Personal, reibungsloser Ablauf!!!

Ricardo A de 9.2 Geparkeerd van 24/03/2024 tot 04/04/2024

Immer wieder

Markus D de 9.2 Geparkeerd van 24/03/2024 tot 31/03/2024

Das einchecken funktioniert super. Wir wurden direkt mit dem Shuttle zum Flughafen gebracht. Nach der Rückkehr kam ein Shuttle nach ein paar Minuten zum vereinbarten Treffpunkt. Der Parkplatz selbst befindet sich ca. 5 Min. Fahrzeit vom Flughafen entfernt und ist komplett eingezäunt. Einziges Manko, ohne Französich kommt man bei den Mitarbeitern nicht sehr weit. Bei einem Airportparkplatz inkl. Shuttle wäre Englisch schon wünschenswert.

Hubert V nl 10 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 29/03/2024

Stipt en heel correct! Super parkeerbeleid!

Maarten B nl 9.2 Geparkeerd van 17/03/2024 tot 24/03/2024

Keurig op tijd weggebracht en gehaald. nette parkeerpaats. prima geregeld. Het was wel ff zoeken naar het adres, maar je moet op de hoofdweg kijken naar de kleine bordjes op de lantaarnpalen.

Samantha C nl 10 Geparkeerd van 20/03/2024 tot 24/03/2024

Zonder moeite van en naar de luchthaven. Door de werken aan de luchthaven is de standplaats een beetje ongelukkig, maar zal op termijn waarschijnlijk wel opgelost zijn.

Pascal D nl 9.2 Geparkeerd van 16/03/2024 tot 23/03/2024

Top en tot de volgende keer.

rudi l nl 5 Geparkeerd van 12/03/2024 tot 14/03/2024

het was voor mij onduidelijk waar ik moest staan aan de luchthaven om de shuttle terug te nemen. Was ook niet aangeduid. Toen ik belde hiervoor, konden ze mij niet helpen in het engels of in het nederlands. Via SMS, reageerden ze niet.

Arnaud B fr 9.2 Geparkeerd van 02/03/2024 tot 06/03/2024

Très bon accueil jet prestation je recommande cette société. Personnes agréables Je reprendrai sans hésiter cette société Arnaud

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe