Beoordelingen voor Gate Park Charleroi Shuttle

bij Charleroi Airport -
4.8 , beoordeeld door 29 klanten
Gate Park Charleroi Shuttle foto 1
Gemiddelde beoordeling 4.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 5.7
Prijs/kwaliteit 4.5
4.3 Klantenservice
« Terug naar Gate Park Charleroi Shuttle

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Els v nl 5.8 Geparkeerd van 14/04/2024 tot 18/04/2024

Er werd gevraagd van gatepark om 15 min voor aankomst te bellen. Bij heen en terug reis namen ze niet op. De auto’s stonden te dicht op elkaar geparkeerd en er was nauwelijks plek om te parkeren. De heenreis naar vliegveld verliep uiteindelijk prima. Terug vanuit het vliegveld niet. Het blijkt om illegale praktijken te gaan. Daar kwamen we achter omdat ze niet wilden rijden ivm politie controles op de weg. Ze hebben wel een taxi geregeld waar mijn man met mee kon. Voor mij was er geen plek. Met mijn man afgesproken dat hij mee reed met de taxi en hij heeft mij daarna opgehaald. 3 jongens stonden ivm zelfde probleem al een uur te wachten voor ze naar hun auto konden. Eenmaal aangekomen bij gatepark, was er geen personeel. Mijn man moest zelf pionnen aan de kant zetten om eruit te kunnen. Dus geen aanrader!

Turan O nl 10 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 17/04/2024

De medewerkers zijn erg aardige en behulpzame mensen, nadat je gebeld hebt komen ze je binnen 15 minuten ophalen. Ik raad het iedereen aan.

Harriet T nl 5 Geparkeerd van 09/04/2024 tot 13/04/2024

De parkeerplaats is nogal ver van het vliegveld en is 'iet goed georganiseerd. Een slecht onderhouden terrein zonder veel structuur. In de chaos een plekje zoeken voor onze auto was niet evident. De shuttle dienst was onvoldoende georganiseerd. We konden hen telefonisch niet bereiken en er stonden veel mensen te wachten voor een te klein busje dat te onregelmatig reed.

yves l nl 10 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 13/04/2024

Good service close to the airport and good price. Above all one of the only parkings that has shuttle service in the night!

Dimitri V nl 5.8 Geparkeerd van 03/04/2024 tot 11/04/2024

Slechte dienst. Veel te lang wachten met grote groep mensen die dan bijna vechten om een plaats in 1 auto te krijgen. Die auto zit bomvol, meer mensen dan toegelaten. Op de parking aankomen en zien dat je auto is ingesloten! Verschrikkelijke ervaring

Nashat A de 4.2 Geparkeerd van 13/03/2024 tot 23/03/2024

Bei der Hinfahrt war alles okay Bei der Rückfahrt war es miserabel wir müssten über eine Stunde draußen in der Kälte warten und wenn wir anrufen sagt er kommt in 10 Minuten Der Fahrer in der Rückflug war sehr unfreundlich Nie wieder mit denen

Rudi V nl 10 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 18/02/2024

Alles was goed geregeld bij vertrek en aankomst

Marc V fr 10 Geparkeerd van 06/02/2024 tot 13/02/2024

Très bon rapport qualité prix et personnel très sympathique 😊

Mehmet K fr 10 Geparkeerd van 06/01/2024 tot 16/01/2024

super service et ponctuel - TRES BON RAPPORT QUALITE / PRIX :)

Amar B fr 5.8 Geparkeerd van 15/12/2023 tot 18/12/2023

Pas de soucis sur l'horaire ! Petit bémol: Une taxe aéroport à rajouter sur place de 5€ aller. Cette information n'est pas communiqué à la réservation ! Elle apparaît dans le voucher (apparemment) en tout petit.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe