Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Voor wie slechts kort wil parkeren op Weeze Airport is P1 Weeze Airport een ideale oplossing. Het tarief wordt hier berekend in uren in plaats van per 24 uur. Hierdoor betaalt u niet voor etmalen die u niet van plan bent te gebruiken. Op Weeze Airport kunt u zeer goedkoop parkeren in vergelijking met grotere airports. Dit maakt de luchthaven een aantrekkelijk alternatief met name voor kortere reizen, doordat u op grote vliegvelden vaak veel geld kwijt bent aan bijkomende kosten.

Lage tarieven bij officiële aanbieder

Weeze beschikt over ruim 7.000 voordelige parkeerplaatsen verdeeld over verschillende parkings en tarieven. Welk tarief voor u meer geschikt is hangt af van hoe lang u wilt parkeren. Voor een kort tripje naar het vliegveld is P1 Weeze Airport dus de beste optie. Niet alleen is het uurtarief geschikter, maar dit terrein bevindt zich bovendien aan de terminal. Vanaf hier is het dus slechts een minuutje tot aan de balie. Wilt u voor langere tijd parkeren, maar wel bij een officiële aanbieder van het vliegveld, dan is P2 of P3 misschien meer geschikt voor u. Voor al deze parkings geldt dat u deze eenvoudig online kunt boeken via ParkCare nadat u de services en tarieven hebt vergeleken.

Speciale prijzen voor reizigers met beperking

Op P1 Weeze Airport vindt u speciale invalidenparkeerplaatsen. Het mooie aan deze plaatsen is dat u hiervoor het tarief van P2 betaalt. U wordt dus niet verplicht om een relatief hoger tarief te betalen wanneer u een beperking hebt. In tegenstelling tot sommige particuliere aanbieders, houdt u uw sleutel gewoon zelf wanneer u parkeert op P1 Weeze Airport.

Voordelen

Officiële aanbieder
Op loopafstand van de terminal
Autosleutel behouden

Nadelen

Vooraf reserveren
Onbewaakt parkeren
Open parkeerterrein

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Weeze Airport

1 Minuten
Shuttlebus
  • Plattegrond parkeerplekken Weeze airport
  • Uitgang parkeerterrein Weeze airport

Locatie parkeerterrein

Flughafen-Ring 1
47652 Weeze

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1057 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare