Buiten

€33,00

9 dagen parkeren
13-12-2019 tot en met 21-12-2019
Overdekt

€85,00

Bij EasyparkingDUS Valet kunt u Valet parkeren bij Düsseldorf Airport. Hierbij wordt er rekening gehouden met de vluchttijden. U kunt op de heenweg direct naar de terminal rijden. Een professionele chauffeur van EasyparkingDUS Valet zal u daar opwachten en de auto en de sleutels van u overnemen. U kunt vervolgens richting de gate lopen zonder dat u de stress heeft van het zoeken naar een parkeerplek.

Veilig parkeren staat voorop

U kunt erop aan dat uw auto in goede handen is bij de professionele chauffeurs van EasyparkingDUS Valet. Zij zullen uiterst voorzichtig met uw auto omgaan. Het terrein waar uw auto wordt geparkeerd is onder 24 uur bewaking. Er hangen camera’s zowel op het open terrein als in de overdekte parkeergarage. Het open terrein wordt tevens beveiligd door een sterke omheining. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt deze aanbieder u een extra service aan. U kunt namelijk uw auto laten reinigen terwijl u op reis bent. Zij zullen uw auto brandschoon terugrijden naar het vliegveld.

Voertuig inspectie vooraf

Bij aankomst controleert u eerst samen met de chauffeur uw auto op eventuele schades. Als er schade aanwezig is dan wordt dat vastgesteld op het formulier. Hier mag u gerust een foto van maken. Ook wordt de kilometerstand opgeschreven. Dit kunt u ook zelf nog altijd voor de zekerheid fotograferen. EasyParkingDUS Valet is 24 uur per dag geopend. Wanneer u dus vertraging heeft opgelopen hoeft u zich geen zorgen te maken over de openingstijden van het parkeerterrein. Kortom, de service die EasyParkingDUS Valet aanbiedt is ideaal als u lang wilt parkeren bij Düsseldorf Airport. Lees onze parkeertips om goed voorbereid aan uw reis te beginnen.

Voordelen

Extra services mogelijk
24/7 bewaking
Voertuig inspectie

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen elektrisch oplaadpunt
Geen toiletten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden 

Afstand tot Düsseldorf Airport

0 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

120 Flughafenstraße
Düsseldorf 40474
Duitsland

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare