Deze parkeeraanbieder kan op dit moment niet worden geboekt

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Bij EasyparkingDUS Valet kunt u Valet parkeren bij Düsseldorf Airport. Hierbij wordt er rekening gehouden met de vluchttijden. U kunt op de heenweg direct naar de terminal rijden. Een professionele chauffeur van EasyparkingDUS Valet zal u daar opwachten en de auto en de sleutels van u overnemen. U kunt vervolgens richting de gate lopen zonder dat u de stress heeft van het zoeken naar een parkeerplek.

Veilig parkeren staat voorop

U kunt erop aan dat uw auto in goede handen is bij de professionele chauffeurs van EasyparkingDUS Valet. Zij zullen uiterst voorzichtig met uw auto omgaan. Het terrein waar uw auto wordt geparkeerd is onder 24 uur bewaking. Er hangen camera’s zowel op het open terrein als in de overdekte parkeergarage. Het open terrein wordt tevens beveiligd door een sterke omheining. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt deze aanbieder u een extra service aan. U kunt namelijk uw auto laten reinigen terwijl u op reis bent. Zij zullen uw auto brandschoon terugrijden naar het vliegveld.

Voertuig inspectie vooraf

Bij aankomst controleert u eerst samen met de chauffeur uw auto op eventuele schades. Als er schade aanwezig is dan wordt dat vastgesteld op het formulier. Hier mag u gerust een foto van maken. Ook wordt de kilometerstand opgeschreven. Dit kunt u ook zelf nog altijd voor de zekerheid fotograferen. EasyParkingDUS Valet is 24 uur per dag geopend. Wanneer u dus vertraging heeft opgelopen hoeft u zich geen zorgen te maken over de openingstijden van het parkeerterrein. Kortom, de service die EasyParkingDUS Valet aanbiedt is ideaal als u lang wilt parkeren bij Düsseldorf Airport. Lees onze parkeertips om goed voorbereid aan uw reis te beginnen.

Voordelen

Extra services mogelijk
24/7 bewaking
Voertuig inspectie

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen elektrisch oplaadpunt
Geen toiletten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
Paypal
Debitcard
SofortBank

Mogelijkheden

Overdekt
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Afstand tot Düsseldorf Airport

0 Minuten
Shuttlebus

Locatie parkeerterrein

120 Flughafenstraße
Düsseldorf 40474
Duitsland

Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1069 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 ParkCare