Central Parking Schiphol

Central Parking Schiphol is nabij het vliegveld en een fijne parkeerplaats voor degenen die goedkoop willen parkeren bij Schiphol. Dit komt doordat de parking net buiten Schiphol gevestigd zit en zij u een Shuttle service aanbieden. Bij de Shuttle service parkeert uzelf de auto en wordt u met 7 minuten naar het vliegveld gebracht met een transfer. Het mooie hiervan is dat u daar niet extra voor hoeft te betalen! De shuttle bus zit bij de prijs inbegrepen. Over de openingstijden hoeft u zich geen zorgen te maken, de parking is 24/7 geopend. De sleutel dient u in te leveren na het parkeren.

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Adres
Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer

Al meer dan vijf jaar een betrouwbare parking

Acht jaar geleden begon Central Parking Schiphol met het aanbieden van parkeerplaatsen. Met een grote passie voor auto's en een goede visie op de markt, kocht de eigenaar destijds een stuk grond dichtbij Schiphol. Tegenwoordig is Central Parking niet meer weg te denken uit het straatbeeld onder de parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol. Door de hoeveelheid concurrentie, blijft de prijs laag. Dit doet echter niks ten onder van de klantvriendelijkheid. Bij Central Parking Schiphol geloven zij in de kracht van persoonlijke service en aandacht voor zowel de klant als zijn of haar voertuig. Uw auto zal met de grootste zorg worden behandeld en ook voor u wordt de parkeerervaring zo comfortabel mogelijk gemaakt. De chauffeurs die in dienst zijn, weten waar ze het over hebben. Ze zijn intern opgeleid en stralen hierdoor de merkidentiteit uit van deze parking.

Shuttle parkeren bij Schiphol

Na het reserveren ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Lees deze informatie goed door. Hier staan de contactgegevens van de parkeeraanbieder. Bij het reserveren geeft u aan hoe laat u denkt te arriveren bij de parking. Mocht dit door een onverwachtse reden later worden, dan belt u minimaal een halfuur van tevoren met Central Parking Schiphol. Zij houden hier immers rekening mee met de shuttle bus. Wilt u graag iets meer luxe, dan kunt u ook kiezen voor Central Parking Valet. Hierbij kunt u tevens kiezen uit extra opties, zoals overdekt parkeren, elektrisch opladen of uw auto laten reinigen. Als u vragen heeft, dan kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of op hoe werkt het.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Bewaker ter plaatse

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 11.9km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

6.7
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 5.8
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 6.7
Totaal 6.7
Shelby
15-08-2020 09:18
shuttle bus ging goed
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
6.7
Alex Martinez
10-08-2020 09:44
om 2uur snachts kwamen we aan eerst moeilijk te vinden maar toen toch medewerker gevonden. Terugweg ging wel in een keer soepel
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
5
Totaal
5.8
Anoniem
06-07-2020 09:48
ja prima
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe