Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren Groningen Airport

Vanaf 3,28 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij Groningen Airport

Groningen Airport

Parkeren bij Groningen Airport regelt u snel en eenvoudig via ParkCare. Zo kunt u binnen enkele minuten diverse parkeeraanbieders vergelijken en uw parkeerplaats boeken. Daarnaast zijn de parkeermogelijkheden eenvoudig te filteren op basis van bijvoorbeeld prijs of ligging. Via onze website bent u altijd verzekerd van een prettige en veilige parkeerervaring tegen een laagsteprijsgarantie!

Als u gaat vliegen vanaf het vliegveld van Groningen, ook wel Eelde Airport genoemd (meer informatie op Wikipedia), dan zult u hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van een van de parkeerterreinen van de luchthaven. Hoewel de luchthaven van Groningen de kleinste luchthaven van Nederland is, biedt het veel diverse bestemmingen aan met luchtvaartmaatschappijen zoals Corendon. Zo vliegt u vanaf Eelde naar zowel zonnige, als winterse, Europese bestemmingen.
 
Vliegveld parkeren nabij de luchthaven van Groningen wordt over het algemeen als relatief gemakkelijk ervaren. Dit komt voornamelijk door de kleine schaal van het vliegveld en het beperkte aantal bezoekers. Ook zijn er op dit moment 3 officiële parkings aanwezig waar u eenvoudig kunt parkeren. Vanaf deze parkeeraanbieders kunt u zelfs lopend naar de luchthaven komen. Ook op onze website kunt u deze parkeeraanbieders eenvoudig en snel boeken met onze vergelijkingstool.

Op onze hoe werkt het pagina kunt u stapsgewijs nalezen hoe het online reserveren van een betrouwbare en voordelige parkeerplaats in zijn werk gaat. Zo maakt u kort en lang parkeren bij vliegveld Groningen nog eenvoudiger! Bent u op zoek naar een parkeerplek voor bijvoorbeeld Schiphol Airport? Dan kunt u op onze Parkeren Schiphol pagina kijken.

Goedkoop parkeren vliegveld Eelde

Vliegveld parkeren nabij de luchthaven van Eelde wordt over het algemeen als relatief gemakkelijk ervaren. Dit komt vooral door de kleine schaal van het vliegveld en het beperkte aantal bezoekers. Ook zijn er op dit moment 3 officiële parkings aanwezig waar u goedkoop kunt parkeren. Vanaf deze parkeeraanbieders kunt u zelfs lopend naar de luchthaven komen. Ook op onze website kunt u deze parkeeraanbieders eenvoudig en snel boeken. Gratis parkeren bij het vliegveld van Groningen kan niet, maar doordat Groningen airport relatief klein zijn de parkeerprijzen aanzienlijk goedkoper dan de grote airports in Nederland. Op onze hoe werkt het pagina kunt u stapsgewijs nalezen hoe het online reserveren van een betrouwbare en voordelige parkeerplaats in zijn werk gaat. Zo maakt u kort en lang parkeren bij vliegveld Groningen nog eenvoudiger!

Belangrijke informatie voor parkeren bij Groningen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Groningen Airport P1
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Groningen Airport P2

Kosten voor parkeren bij Eelde Airport

Parkeren bij Groningen Eelde Airport kunt u eenvoudig regelen via ParkCare. U hoeft hiervoor alleen maar de stappen te volgen die verderop door ons beschreven worden. Via onze website vindt u een ruim en divers aanbod aan parkeeraanbieders en parkeermogelijkheden. Doordat er verschillende parkeerterreinen worden aangeboden met diverse faciliteiten, kunt u er zelf voor kiezen waar u uw auto lang wilt parkeren wanneer u op reis bent. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het feit dat er een luchthaven parking is die voldoet aan uw wensen en eisen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over parkeren Groningen Eelde Airport, dan kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Parkeren Groningen Airport P2 55,00 1 min Buiten Park & Walk
Parkeren Groningen Airport P1 74,00 1 min Buiten Park & Walk

* De parkeerprijzen voor Groningen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 06/05/2023 t/m 13/05/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

 

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, de goedkoopste parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeren Groningen Airport op loopafstand bij P1, P2 of P3

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Groningen Airport

De drie officiële parkeerplekken van Groningen airport zijn P1, P2 en P3. Deze worden aangeboden door de luchthaven. Zo kunt u makkelijker bepalen welk parkeerterrein het beste bij uw wensen past en door het makkelijke reserveren bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Bij ParkCare bent u dus aan het juiste adres als het om parkeren rondom Groningen Airport gaat. Dit gaat zowel op voor het lang parkeren als het kort parkeren. Door de kleine schaal van het vliegveld heeft u het voordeel dat al deze parkeerterreinen echt dicht bij de terminal liggen, waardoor u zeker weet dat u geen lange afstand hoeft te wandelen. Dit gemak samen met het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u in no-time met uw koffer klaar staat om op reis te gaan. Vliegveld Eelde heeft geen treinstation, mocht u met het openbaar vervoer willen dan moet u met de bus naar Groningen, de reistijd bedraagt hiervoor ongeveer 40 minuten, klik hier voor de bustijden.

Veilig en betrouwbaar uw parking reserveren bij vliegveld Groningen

Bij ons kunt u altijd veilig een parking reserveren voor vliegveld parkeren bij Groningen Airport Eelde. Ook zijn onze parkeeraanbieders 100% betrouwbaar. We snappen dat u dit belangrijk vindt, zeker als u van plan bent om lang te parkeren. Hoe dan ook, is het altijd prettig om te weten dat u met een gerust hart op reis kan gaan. Onze betrouwbare parkeeraanbieders nabij Groningen Eelde Airport worden door ons persoonlijk gecheckt. Zo hebben wij de parkeerplaatsen persoonlijk bezocht en gekeken wat de afstand van de aanbieder tot het vliegveld van Groningen is. Door het persoonlijk checken van de parkings zijn wij altijd goed op de hoogte van hoe de parkeerplaats eruit ziet, welke veiligheidsmaatregelen aanwezig zijn en hoe het personeel te werk gaat. Daarnaast hebben wij regelmatig contact met de parkeeraanbieders, zodat we op de hoogte blijven van eventuele upgrades of veranderingen. Een boeking maken voor veilig en betrouwbaar airport parkeren bij Groningen Airport Eelde doet u snel, gemakkelijk en goedkoop via onze pagina. Hiervoor leggen wij de stappen voor u uit.

Allereerst, vult u de luchthaven in waar u dichtbij wilt parkeren. Vervolgens selecteert u de correcte parkeerdata en tijdstippen waarop u gebruik wilt maken van een parking. Nu hoeft u alleen nog maar op de gele knop ‘Vergelijk de prijzen’ te klikken. Ons systeem gaat nu voor u na welke parkeeraanbieders vrij zijn op de door u gekozen dagen en tijdstippen.

Er zal een lijst met parkeeraanbieders voor Parkeren Groningen Airport tevoorschijn komen. U kunt deze lijst rustig doornemen en vergelijken. Het is daarnaast ook mogelijk om te filteren op parkeerplekken waar u bijvoorbeeld uw sleutels mag behouden. Ook als u een voorkeur heeft voor een parkeervorm kan u dat aangeven op de vergelijkingspagina. Bij elke parkeeraanbieder wordt een korte samenvatting gegeven over de voorzieningen en faciliteiten van de parkeerplaats. Meer informatie over de parkeerplek kunt u krijgen door op de desbetreffende parkeeraanbieder te klikken.

Zodra u de geschikte parking gevonden heeft, boekt u deze in enkele minuten via onze website. U doet dit door bij de desbetreffende parkeerplek op de knop ‘Reserveren’ te drukken. Let hierbij wel op dat de boeking gemaakt wordt op de door u aangegeven data en tijdstippen. Mocht u toch eerder of later willen parkeren, dan zal u dit eerst moeten aanpassen op de vergelijkingspagina.

U wordt naar een scherm gebracht waar u enkele persoonlijke gegevens in kunt vullen. Hierbij kunt u denken aan uw naam, kenteken en vluchtnummers. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u direct voor de parkeerplek betalen. Zo zet u uw voordelige parkeertarief gelijk vast. U kunt betalen met verschillende, veilige betaalmethodes zoals iDEAL, MasterCard en VISA.

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestigingsmail van uw boeking op uw e-mailadres. Het kan overigens zijn dat deze in de spam terecht komt. We raden u aan om deze bevestigingsmail uit te printen, zodat u alle informatie bij de hand heeft. Mocht het zo zijn dat u toch geen mail van ons heeft ontvangen, neem dan vooral contact met ons op. Wij zorgen dan dat u alsnog uw bevestiging ontvangt voor parkeren Groningen Airport.

Verschillende vormen van parkeren rondom Groningen Eelde Airport

Als u op reis gaat en u uw auto wilt parkeren, heeft u soms behoefte aan verschillende parkeervormen. Liever op loopafstand de auto parkeren, of toch met de shuttlebus naar de luchthaven? Bij diverse parkeeraanbieders heeft u de keuze uit verschillende parkeervormen. Hieronder geven wij per parkeervorm aan wat ze precies inhouden. U kunt voor uzelf bepalen welke het beste bij u past. Het is wel belangrijk er rekening mee te houden dat niet altijd elke parkeervorm beschikbaar is bij een luchthaven.

Als u gebruik maakt van een shuttle parking, dan parkeert u, vaak voordeliger, de auto enige kilometers van de luchthaven af. Zodra u de auto heeft geparkeerd, of heeft laten parkeren, kunt u uw bagage uitladen. Vervolgens zal de parkeeraanbieder zorgen dat er een shuttlebus voor u klaar staat. Deze bus neemt u mee naar het vliegveld. Zo staat u vaak binnen enkele minuten op de luchthaven. Bij terugkomst van uw reis, kunt u contact opnemen met de aanbieder, die een shuttlebus uw kant op stuurt. Met deze vorm van vliegveld parkeren bent u snel weer bij uw auto.

Bij valet parking kunt u direct doorrijden naar de luchthaven. Hier zal een chauffeur voor u klaar staan om de auto van u over te nemen. De medewerker zal vervolgens uw auto naar de afgesproken parkeerlocatie brengen. Vaak wordt er kort een schadecheck uitgevoerd, waarna u direct naar het vliegveld kunt lopen. Bij terugkomst van uw reis zal de chauffeur op de afgesproken tijd weer klaar staan met uw auto, vlakbij bij de aankomsthal. U laadt uw bagage in, stapt in de auto en kan dan zelf weer wegrijden. Op het moment is er helaas geen valet parking beschikbaar rondom Groningen/Eelde Airport.

In het geval van Park & Walk rijdt u zelf naar de parkeerplaats. U parkeert uw auto op de parking en kan direct doorlopen naar de vertrekhal. Deze parkeerplekken bevinden zich dus op loopafstand van Groningen Airport. Bij terugkomst bent u niet afhankelijk van een shuttlebus of het personeel van een parkeeraanbieder. U kunt namelijk gelijk bij terugkomst van uw reis op Eelde naar uw auto wandelen en vertrekken naar uw volgende bestemming.

Bij Park, Sleep & Fly boekt u zowel een parkeerplaats, als een overnachting. De dag voor uw vlucht rijdt u naar het geboekte hotel, waar u de auto kan parkeren. Na een overnachting zal het hotel zorgen dat u op tijd naar de luchthaven gebracht wordt. Zodra u terugkomt op de luchthaven van Groningen, zal het hotel ook weer zorgen dat u wordt opgehaald en naar uw auto wordt gebracht. Zo kan parkeren Groningen Airport heel relaxed en rustig verlopen.

Diverse parkeeraanbieders nabij de luchthaven van Groningen

Via ParkCare kunt u de drie officiële parkeerplaatsen van Eelde Airport boeken. Parkeren bij Groningen Airport is hierdoor snel, eenvoudig en voordelig! Bekijk hier welke airport parking het beste aansluit bij uw behoeftes. Per parkeeraanbieder kunt u bijvoorbeeld bekijken welke faciliteiten er aangeboden worden, zoals invalidenparkeerplaatsen en elektrische oplaadpunten, van welke parkeervorm gebruik wordt gemaakt en of u uw autosleutels kunt behouden tijdens uw reis. Door op het linkje te klikken bij de desbetreffende parkeeraanbieder kunt u meer informatie lezen over parkeren bij Groningen Aiport.

Laatste blogartikelen

Bent u benieuwd wat er nieuw is met betrekking op luchthaven parkeren? Of, bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen die plaatsvinden op Groningen Airport? Dan vindt u hieronder een overzicht met verschillende blog- en nieuwsartikelen. Hiermee houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes van (parkeren nabij) de luchthaven.

Door op de 'Lees meer' knop te klikken, kan u het volledige artikel lezen.

CEO ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Groningen Airport

Het parkeren nabij Groningen Airport kan al vanaf een gemiddeld parkeertarief van €2,30 per dag, als u boekt via onze website. Dit voordelige parkeertarief geldt onder andere voor shuttle parkeren. Over het algemeen is het parkeertarief voor valet parkeren wat hoger, in verband met het feit dat een chauffeur naar de luchthaven komt. In het geval van het parkeren bij de luchthaven Groningen geldt het voordelige parkeertarief van €2,30 per dag ook voor de officiële Park & Walk parkeerplaatsen van Groningen Airport. Voor een duidelijk overzicht van de parkeerkosten bij de luchthaven van Eelde, kan u ook een kijkje nemen bij het artikel 'Kosten parkeren Groningen Airport'.

Het is helaas niet mogelijk om gebruik te maken van een gratis parkeerplek nabij Groningen Airport. U zult hierom dan ook gebruik moeten maken van een van de diverse parkeerplaatsen rondom het vliegveld. Via ParkCare kan u zelfs een parkeerplaats reserveren bij een van de drie officiële parkeerplekken van Groningen Eelde Airport.

U kunt zeker lang parkeren nabij de luchthaven van Groningen. U regelt dit eenvoudig via de website van ParkCare. Selecteer simpelweg de geschikte, beschikbare parkeeraanbieder naar aanleiding van de door u ingevulde parkeerdata. Boek deze direct op onze website en ontvang binnen 24 uur een boekingsbevestiging met alle benodigde informatie.

Als u mensen wilt ophalen of wegbrengen dan kan dat op alle parkeerplaatsen van de luchthaven. Hiervoor geldt een uurtarief van €3,- euro voor het eerste uur. Na het eerste uur is P1 het duurst met €3,- per uur en is P3 het goedkoopst met €1,- per uur. Als u niet wilt parkeren maar alleen maar mensen wilt afzetten of ophalen, dan kunt u gebruik maken van de Kiss & Go. Deze vindt u aan de voorkant van de vertrekhal.

De luchthaven raadt aan om 2 uur van te voren aanwezig te zijn. 2 uur van te voren is het moment dat de check-ins open gaan.

Groningen Airport vliegt naar verschillende Europese landen, zoals Spanje, Griekenland, en Zweden. Daarnaast zijn er ook vluchten naar Turkije. Het beschikbare vliegaanbod verschilt per seizoen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe