Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Groningen Airport

Parkeren Groningen airport tegen lage kosten doet u het beste via ParkCare. Nadat u het door u gewenste vliegveld invult, ziet u direct alle beschikbare parkeeraanbieders waar u uw auto kunt parkeren.

Nederland is maar liefst vier commerciële vliegvelden rijk. Naast Schiphol en de regionale luchthavens van Rotterdam en Eindhoven is er Groningen Airport in Eelde. U kunt hier eenvoudig en goedkoop uw auto parkeren., zeker vergeleken met de andere airports.

Momenteel is Airport Eelde de enige commerciële luchthaven van Noord-Nederland. Vanaf hier kunt u diverse charter- en lijnvluchten boeken, onder andere naar Londen en Kopenhagen. Maar ook enkele Spaanse eilanden zoals Mallorca en Gran Canaria en verschillende bestemmingen in Turkije en Griekenland. Voor wie in het Noorden woont en op zonvakantie wil, is aiport Groningen-Eelde ideaal, omdat het een behoorlijk stuk rijden naar bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam scheelt. Daarbij is vliegen van een kleiner vliegveld als Groningen Airport vaak stukken goedkoper dan van een grote internationale luchthaven als bijvoorbeeld Schiphol Airport. Het vliegveld kan daarom ook voor mensen die niet in het Noorden wonen een aantrekkelijk alternatief vormen.

Vliegveld Eelde is van alle moderne gemakken die u van andere luchthavens gewend bent voorzien. Hierbij kunt u denken aan winkels, restaurants, en gratis WiFi. In 2013 werd de landingsbaan van het vliegveld verlengd en voor de toekomst wordt een verdere uitbreiding van het vliegverkeer vanuit Groningen gepland.

Maar hoe zit het eigenlijk met parkeren op deze luchthaven? Waar kunt u terecht als u vliegt vanaf Groningen Airport en voor langere tijd uw auto wil parkeren? Vergelijk alle parkeeraanbieders nabij Groningen/Eelde Airport bij ParkCare. Wilt u daarnaast zo goed voorbereid mogelijk aan uw reis beginnen? Bekijk dan onze parkeertips.

Groningen airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Groningen airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Groningen Airport P1
🤲 Goedkoopste: Parkeren Groningen Airport P2
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Groningen Airport P3 Budget

Goedkoop lang en kort parkeren bij Eelde airport

Goedkoop lang en kort parkeren bij Eelde airport is zeer eenvoudig. U filtert snel en gemakkelijk de parkeeraanbieders via onze site waarna u binnen enkele muisklikken uw parkeerplek reserveert.

Door de kleinschaligheid van Eelde airport zijn de parkeeraanbieders die zich op het vliegveld zelf bevinden allemaal op loopafstand van de terminal. Geen gedoe dus met transfers, maar gewoon voordelig parkeren Groningen airport.

Er zijn diverse parkeerplekken beschikbaar, die worden aangeduid met P en een nummer. P1 is het dichtste bij de terminal en heeft speciale plaatsen voor mindervaliden waarmee uw voertuig bijna letterlijk voor de deur staat. Parkeerterrein P2 is een stukje verder weg, maar ook hier staat u slechts op één minuut wandelen van de terminal. P3 en P3 Budget zijn dan weer wat verder weg, maar in ruil daarvoor profiteert u hier van een zeer laag tarief. Er zijn hier speciale vaste tarieven beschikbaar voor wanneer u uw auto acht dagen of langer parkeert, deze tarieven worden aangegeven in onze vergelijker.

Parkeren Groningen airport is veilig en betrouwbaar aangezien de parkeerplaatsen zijn voorzien van cameratoezicht om de veiligheid van uw auto te garanderen. Op ParkCare vindt u meer informatie over hoe u het goedkoopst kunt parkeren op Groningen Airport. In ons overzicht ziet u in een oogopslag op welke services en voorzieningen u kunt rekenen bij de parkeeraanbieders op luchthaven Groningen.

Heeft u een parkeerplaats gevonden die op uw wensen aansluit? Dan boekt u via ParkCare direct een plaats, zodat u op de dag van vertrek alleen nog maar naar de parking hoeft te rijden en verder nergens meer aan hoeft te denken. Terwijl u op reis bent, staat uw auto tegen een laag dagtarief op een beveiligde parkeerplaats.

Betalen doet u vooraf met onder andere Mastercard, PayPall, Creditcard en iDEAL, via ons veilige en vertrouwde digitale betalingssysteem. U ontvangt daarna een reserveringsbevestiging, die alle nodige informatie bevat. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe