Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.

Parkeren Groningen Airport

Nederland is maar liefst vier commerciële vliegvelden rijk. Naast Schiphol en de regionale luchthavens van Rotterdam en Eindhoven is er Groningen Airport in Eelde. Momenteel is Airport Eelde de enige commerciële luchthaven van Noord-Nederland. Vanaf hier kunt u diverse charter- en lijnvluchten boeken, onder andere naar Londen, Gdansk. Maar ook enkele Spaanse eilanden zoals Mallorca en Gran Canaria en verschillende bestemmingen in Turkije en Griekenland. Voor wie in het Noorden woont en op zonvakantie wil, is Aiport Groningen-Eelde ideaal, omdat het een behoorlijk stuk rijden naar bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam scheelt. Daarbij is vliegen van een kleiner vliegveld als Groningen Airport vaak stukken goedkoper dan van een grote internationale luchthaven als bijvoorbeeld Schiphol Airport. Het vliegveld kan daarom ook voor mensen die niet in het Noorden wonen een aantrekkelijk alternatief vormen. Het vliegveld is van alle moderne gemakken die u van andere luchthavens gewend bent voorzien. Hierbij kunt u denken aan winkels, restaurants, en gratis WiFi. In 2013 werd de landingsbaan van het vliegveld verlengd en voor de toekomst wordt een verdere uitbreiding van het vliegverkeer vanuit Groningen gepland. Maar hoe zit het eigenlijk met parkeren op deze luchthaven? Waar kunt u terecht als u vliegt vanaf Groningen Airport en voor langere tijd uw auto wil parkeren? Vergelijk alle parkeeraanbieders nabij Groningen/Eelde Airport bij ParkCare. Wilt u daarnaast zo goed voorbereid mogelijk aan uw reis beginnen? Bekijk dan onze parkeertips.

Groningen airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Groningen airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Groningen Airport Eelde P1
✈️ Dichtstbij vliegveld: P3 Budget Groningen Airport

Voordelig parkeren dichtbij de terminal

Parkeren is nergens eenvoudiger dan op Groningen Airport. Door de kleinschaligheid van de luchthaven zijn de parkeeraanbieders die zich op het vliegveld zelf bevinden allemaal op loopafstand van de terminal. Geen gedoe dus met transfers, maar gewoon voordelig dichtbij het vliegveld zelf parkeren. Er zijn diverse tarieven beschikbaar, die worden aangeduid met P en een nummer. P1 is het dichtste bij de terminal en heeft speciale plaatsen voor mindervaliden waarmee uw voertuig bijna letterlijk voor de deur staat. Parkeerterrein P2 is een stukje verder weg, maar ook hier staat u slechts op één minuut wandelen van de terminal. P3 en P3 Budget zijn dan weer wat verder weg, maar in ruil daarvoor profiteert u hier van een zeer laag tarief. Er zijn hier speciale vaste tarieven beschikbaar voor wanneer u uw auto acht dagen of langer parkeert. Alle parkeerlocaties op Groningen Airport zijn voorzien van cameratoezicht om de veiligheid van uw auto te garanderen. Op ParkCare vindt u meer informatie over hoe u het goedkoopst kunt parkeren op Groningen Airport. Zoals u bij ons gewend bent vergelijkt u eenvoudig de beschikbare tarieven en vindt zo binnen de kortste keren de beste optie voor uw reis. In ons overzicht ziet u in een oogopslag op welke services en voorzieningen u kunt rekenen bij de parkeeraanbieders in Groningen. Heeft u een parkeerplaats gevonden die op uw wensen aansluit? Dan boekt u via ParkCare direct een plaats, zodat u op de dag van vertrek alleen nog maar naar de parking hoeft te rijden en verder nergens meer aan hoeft te denken. Terwijl u op reis bent, staat uw auto tegen een laag dagtarief op een beveiligde parkeerplaats. Betalen doet u vooraf met onder andere Mastercard, PayPall, Bancontact, Creditcard en iDEAL, via ons veilige en vertrouwde digitale betalingssysteem. U ontvangt daarna een reserveringsbevestiging, die alle nodige informatie bevat. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Daarom kiest u voor ParkCare

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe