Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Is parkeren bij het parkeerterrein overdekt?

Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Bij elke parkeeraanbieder zetten wij neer of het gaat om overdekt of onoverdekt parkeren. Als een parkeeraanbieder beide vormen aanbiedt, dan kunt u tijdens het reserveren uw keuze doorgeven.

#
Welke parkeervormen zijn er?

Wij bieden 4 vormen aan van parkeren. Dit zijn Shuttle parking, Valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Lees hier alles over de parkeervormen.

#
Wat moet ik doen als ik het parkeerterrein niet op tijd kan bereiken?

Als u onverwachts niet op tijd het parkeerterrein kunt bereiken, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Bij hen kunt u aangeven hoe laat u verwacht aan te komen. Het telefoonnummer staat in uw bevestigingsmail. U kunt de contactgegevens van de aanbieder ook in uw account vinden op ParkCare.

#
Mijn vlucht heeft vertraging. Wat moet ik doen?

Wanneer uw vlucht een aantal uur vertraging heeft, dan is het begrijpelijk dat u uw auto niet op de afgesproken tijd kunt ophalen. Ondanks dat de parkeeraanbieder doorgaans de vluchttijden en vertragingen in de gaten houden, kunt u voor de zekerheid contact opnemen met de parkeeraanbieder. Het telefoonnummer kunt u vinden op de reserveringsbevestiging die u per e-mail ontvangen heeft en in uw account op ParkCare.

#
Hoelang duurt het voordat ik op de luchthaven ben?

Als u gebruikmaakt van de Valet service, dan kunt u direct richting de luchthaven rijden. Het overnemen van uw auto en de mogelijke voertuig inspectie zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen. Mocht de parkeeraanbieder geen voertuig inspectie doen, dan kunt u het zelf altijd nog aankaarten om samen met de parkeermedewerker een filmpje te maken van uw voertuig. Dit om naderhand mogelijke misverstanden te voorkomen. Bij de Shuttle service parkeert u zelf uw auto. U wordt vervolgens met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Reken hiervoor gemiddeld een half uur. Zo weet u zeker dat u op tijd aankomt op de luchthaven

#
Wat zijn de parkeermogelijkheden voor mindervaliden?

Mindervaliden kunnen altijd gebruikmaken van de Valet service. Hiervoor hoeven ze alleen te zitten in hun eigen auto en geen gebruik te maken van een shuttle bus. U kunt daarentegen wel gebruikmaken van de shuttle service als de rolstoel ingeklapt kan worden. De parkeervorm Park & Walk is ook een goede optie. U hoeft hierbij niet in een transfer te zitten.

#
Wat kan ik doen bij schade?

Als uw auto onverhoopt schade heeft opgelopen tijdens het parkeren, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij nemen de klachten aan en zetten deze door naar de desbetreffende parkeeraanbieder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe