Parkfuchs24 Frankfurt

bij Frankfurt Airport -

Het vliegveld is op 15 minuten afstand van het parkeerterrein van Parkfuchs24 Frankfurt. Door deze afstand kan deze aanbieder de prijzen laag houden en alsnog een geweldige service aanbieden. Voorgaande klanten zijn dan ook maar wat tevreden over de service. Dit blijkt uit de goede beoordelingen die binnenkomen en de glimlach op de gezichten van de passagiers. Parkfuchs24 Frankfurt wilt voor een optimale parkeerervaring zorgen. Daarom houdt ze het parkeerterrein schoon en neemt enkel professionele chauffeurs in dienst. Daarnaast maakt ze gebruik van kopersbescherming.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Bewaker ter plaatse
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 11 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Mainzer Landstraße 693/695, 65934, Frankfurt

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.8!

 • Beveiligingscamera's

Beoordeling 5 sterren voor parkeerplaats

Parkfuchs24 Frankfurt heeft veel vaste klanten dankzij haar goede services. Veel nieuwe klanten sluiten zich hierbij aan en zo kan Parkfuchs24 Frankfurt haar services optimaliseren. In totaal hebben al meer dan 3.000 klanten vijf sterren toegeschreven aan deze aanbieder. De parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend, het hele jaar door. Het personeel houdt toezicht op de 1.000+ parkeerplaatsen dankzij de bewakingscamera's. Deze staan dag en nacht aan.

Shuttle- met bagageservice nabij Frankfurt Airport

Bij Parkfuchs24 willen ze u nét dat beetje extra's aanbieden. Daarom bieden ze niet alleen shuttle parkeren bij Frankfurt Airport aan, maar helpen ze u ook met het overladen van uw bagage. Want veel handen maken licht werk, toch? Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parkeeraanbieder en bij aankomst zal er een transfer op u wachten. Houd uw reserveringsbevestiging bij de hand, want deze geeft u toegang tot het open parkeerterrein. De autosleutels geeft u na het parkeren in bewaring bij Parkfuchs24 Frankfurt. Zij bewaart de sleutel in een veilige kluis. Zoekt u een veilige parkeerplek bij Frankfurt Airport? Dan bent u op het juiste adres bij deze aanbieder.

Beoordelingen Parkfuchs24 Frankfurt Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.8
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 6.7
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 9.2
Totaal 7.8
Silke B nl 8.3

De shuttlebus is goed geregeld komt optijd en met een vriendelijke chauffeur.

Nathalie d nl 8.3

het vervoer word goed geregeld en de medewerkers zijn vriendelijk en beleefd.

Bram nl 6.7

Personeel is aardig en helpt je goed met alles.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe