Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Lang Parkeren Zaventem

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor lang Parkeren Zaventem

Lang parkeren Zaventem regelt u eenvoudig via ParkCare. Door vooraf uw parkeerplaats te reserveren, bespaart u veel tijd, geld en moeite. Hierdoor kan uw vakantie rustig van start gaan zodra u van huis vertrekt. Zodra u aankomt bij de gereserveerde parkeerplek of parkeergarage laat u uw boekingsbevestiging zien en kan u eenvoudig uw auto parkeren.

Lang parkeren Zaventem gebeurt veel rondom het vliegveld van Brussel. De luchthaven is namelijk erg populair bij veel (internationale) reizigers. Vanaf Zaventem vertrekken elk jaar ongeveer 25,7 miljoen passagiers, wat aantoont dat het erg druk kan zijn bij Zaventem. Ook vertrekken er vanaf de luchthaven veel diverse vluchten. Zo kan u vanaf Zaventem gemakkelijk naar verschillende plaatsen over de hele wereld reizen. Dit maakt het dan ook aannemelijk dat u een keer gebruik zult moeten maken van lang parkeren Zaventem. Echter, wilt u dit niet pas op het moment van aankomst regelen. Vaak zijn veel parkeerplekken al vol, mag u er niet parkeren in verband met de duur van uw reis of zijn de prijzen erg hoog. Door vooraf eenvoudig alle diverse parkeeraanbieders voor lang parkeren Zaventem te vergelijken, kan u eenvoudig vooraf uw parkeerplek reserveren. Hierdoor bent u gegarandeerd van het feit dat u tegen een laag parkeertarief kan parkeren. Ook regelt u op deze manier gelijk uw eigen vroegboekkorting.

U boekt een parkeerplek voor lang parkeren Zaventem door hier eerst uw parkeerdata en tijden in te vullen. Vervolgens verschijnt er een overzicht met beschikbare parkeeraanbieders voor uw ingegevulde data. Deze kan u vervolgens vergelijken of filteren op basis van hun prijs, locatie of voorzieningen. Hierbij kan u denken aan voorzieningen omtrent veiligheid (zoals camerabeveiliging) of andere voorzieningen (bijvoorbeeld de aanwezigheid van elektrische laadpalen). Zodra u de geschikte parking gevonden heeft, reserveert u deze gelijk. U betaalt de parkeerplek met een van onze veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u dan van ons een boekingsbevestiging. We raden u aan om deze uit te printen en mee te nemen naar uw reservering. Zo heeft u direct alle informatie bij de hand. Op onze hoe werkt het pagina leest u nog snel even na hoe u een boeking kan maken via ParkCare.

Wilt u geen gebruik maken van lang parkeren Zaventem, omdat u korter op vakantie gaat of een kleinere reis gaat maken, maar wilt u wel voordelig parkeren? Dan leest u hier alles over goedkoop parkeren Zaventem.

Brussel airport
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe