Eazzypark

Op 60 meter afstand van de vertrekhal van Eindhoven Airport bevindt zich Eazzypark Eindhoven, een terrein waar u uw auto met een goed gevoel kunt achterlaten tijdens uw reis. Op de heenweg kunt u uw auto afgeven aan een chauffeur van Eazzypark Eindhoven. Hij of zij zal de auto voor u parkeren en u kunt richting de vertrekhal van het vliegveld lopen. Op de terugweg haalt de gratis shuttle bus u weer van de luchthaven op en brengt u naar uw auto in  Son (8 minuten rijden met de shuttlebus). Via ParkCare kunt u direct een parkeerplaats boeken bij Eazzypark Eindhoven en profiteert u bovendien van hun voordelige prijzen. 

 • Dichtbij het vliegveld
 • Beveiligingscamera's

Adres
Luchthavenweg 61, 5657EP, Eindhoven

De voordelen van lang parkeren

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van de parking van Eazzypark Eindhoven, kan dit u vele voordelen bieden. Niet alleen heeft u het comfort van uw eigen auto, u bespaart er ook nog eens tijd mee. Wachttijden en het gebruik van openbaar vervoer zijn namelijk niet aan de orde. Eazzypark Eindhoven is één van de parkeeraanbieders waarbij u de auto en de sleutels afgeeft aan een chauffeur, waarna u richting de vertrekhal kan lopen. Binnen een mum van tijd staat u op de luchthaven en kunt u inchecken. De chauffeur parkeert de auto op de bewaakte en omheinde parkeerplaats. Overdekt parkeren is helaas niet mogelijk. Op de terugweg geeft u een seintje na het ophalen van de bagage, of direct na landing als u geen bagage mee heeft. De shuttle bus staat dan zo snel mogelijk weer klaar. Wilt u liever niet met de Shuttle bus op de terugweg, maar wilt u dat de auto klaar staat bij het vliegveld, dan kunt u ook kiezen voor de Valet Parking service van Eazzypark. Het is ook mogelijk om de auto te laten wassen tegen een kleine meerprijs. 

Reserveren en parkeren: een fluitje van een cent

Zoals u heeft kunnen lezen, is parkeren bij Eazzypark Eindhoven gemakkelijk en snel. Ook de reservering verloopt vlot en veilig, rechtstreeks via deze site. Kortom, parkeren bij Eindhoven Airport kan heel eenvoudig en snel. U kunt bij ons betalen via onder meer iDeal, Mastercard en Creditcard. Na boeking kunt u binnen korte tijd een bevestiging van reservering verwachten, waarin de vervolgstappen uitgelegd staan. 

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 04:30 - 00:00
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

6.9
Beoordeeld door 4 klanten
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 6.9
Klantenservice 6.3
Totaal 6.9
Jos van de Sande
10-03-2020 00:00
Mijn benzinetank bleek leeg bij het ophalen van de auto. Zo leeg dat de benzinemeter niet meer aangaf hoeveel ik nog kon rijden terwijl er beslist nog ruim voldoende in had moeten zitten voor mijn terugreis (het waarschuwings- signaal voor een te lege tank had ik voor de aflevering ook niet gehad). Daar houd ik geen goed gevoel aan over!
Afstand tot vliegveld
5
Prijs/kwaliteit
5
Klantenservice
5
Totaal
5
Herman Kuipers
19-07-2020 09:11
prima.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Fam. van der Laan
17-07-2020 09:13
Kind was huilerig op det erugweg met de bus, maar geef het groot gelijk. lange reis achter de rug. chauffeur ging er goed mee om en voor ons was het maar kort gelukkig
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Jenneke
07-08-2020 09:30
Jammer dat je sleutel moet afgeven. Verder prima.
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe