Nieuwe Officiële Parkeerplaatsen bij Weeze Airport

Auto's op parkeerplaats

Goed nieuws! Sindskort hebben wij bij ParkCare samenwerkingen met drie officiële parkeeraanbieders bij Weeze Airport. Deze parkeeraanbieders bieden goedkope, veilige én betrouwbare parkeerplekken op loopafstand van de terminal. Boekt u bij deze parkeeraanbieders, dan maakt u gebruik van de parkeervorm Park & Walk. Dit houdt in dat u na het parkeren van uw auto, kunt lopen naar de terminal. U heeft dus geen ander vervoer meer nodig, zoals een shuttle bus of valet parking. Dus wilt u graag goedkoop parkeren bij Weeze Airport? Maak gebruik van de P1, P2 en P3!

Parkeren Weeze Airport met P1, P2 en P3

Park & Walk is een fijne manier van parkeren. U heeft namelijk geen extra kosten door vervoer naar het vliegveld, deze kosten heeft u wel bij een parkeeraanbieder ver weg van het vliegveld. Met deze parkeerplaatsen kunt u uw auto parkeren en vervolgens via de looppaden op een veilige manier naar de terminal lopen. Het is dus ook een geschikte manier van parkeren voor mindervaliden. Daarnaast zijn deze parkeerplaatsen geschikt voor zowel kort als lang parkeren.

Wat erg fijn is bij de officiële parkeeraanbieders van Weeze Airport, is dat u meerdere opties heeft waar u tussen kunt kiezen. Ze bieden u P1, P2 en P3.
P1 Weeze Airport is de parkeerplaats die het dichtstbij de terminal ligt. De parkeerplaats bevindt zich direct naast de terminal waardoor de loopafstand zo beperkt mogelijk is gebleven. U betaalt voor deze parkeeraanbieder daardoor ook iets meer. P3 Weeze Airport ligt wat verder van de luchthaven af en daardoor is deze parkeerplaats ook een stukje goedkoper dan P1. Het gevolg is natuurlijk wel dat de loopafstand wat groter wordt. Wilt u nou een tussenweg tussen P1 en P3? Ga dan voor P2 Weeze Airport. Deze parkeerplaats ligt tussen P1 en P3. Het is daardoor goedkoper dan P1 en dichterbij dan P3.

Kortom, deze drie officiële parkeerplaatsen bieden voor ieder wat wils: ze bieden verschillende loopafstanden met bijpassende prijzen. Goedkoop parkeren bij Weeze Airport op loopafstand van de terminal? Ga voor P1, P2 of P3!


Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe