Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Wanneer rijdt de shuttle bus?

Tijdens uw reservering geeft u een indicatie van wanneer u aankomt. De medewerkers maken hieromheen een planning. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op de shuttle bus. Over het algemeen kunt u direct na het arriveren naar het vliegveld rijden. Het kan voorkomen dat de chauffeur even wil wachten op gasten die er ook net aankomen rijden. In drukke periodes kan het zijn de shuttle bus net weg is en u een half uur moet wachten. Vaak zijn er dan wel wachtruimtes waar u kunt wachten. Dit zal niet vaak voorkomen, want de parkeeraanbieders weten wanneer het druk wordt en passen de hoeveelheid personeel daarop aan.

#
Hoe kom ik vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld?

Hoe u van de parkeerplaats naar het vliegveld komt hangt af van bij welke parkeeraanbieder u boekt. U heeft veelal de keuze tussen Valet of Shuttle parkeren. Bij Valet parkeren hoeft u niet naar de parkeerplaats, maar kunt u direct naar de vertrekhal van het vliegveld rijden. Als u kiest voor Shuttle parkeren, dan rijdt u wel naar de parkeerplaats. Vervolgens brengt een gratis shuttle bus u naar de luchthaven.

#
Moet ik mijn autosleutels inleveren?

Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.

#
Waarom moet ik mijn sleutels inleveren?

Bij Valet parkeren kunt u ervan uitgaan dat u uw autosleutel in moet leveren. Bij Shuttle parkeren verschilt dit per aanbieder. Sommige aanbieders willen het graag zodat ze de auto’s kunnen verplaatsen wanneer dit nodig is. Als een parkeeraanbieder dit graag wil, dan staat het aangegeven bij de voor- en nadelen van de desbetreffende parkeeraanbieder.

#
Hoeveel personen kunnen met een shuttle bus mee?

Dit verschilt per aanbieder. Tijdens uw reservering kunt u aangeven met hoeveel personen u reist. De parkeeraanbieder houdt hier dan rekening mee. De meeste shuttle bussen vervoeren 8 personen per keer.

#
Ik zit in een rolstoel, kan ik met de shuttle bus mee?

Als uw rolstoel ingeklapt kan worden, dan kunt u met uw rolstoel mee met de shuttle bus.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe