GoldPark

bij Düsseldorf Airport -

GoldPark Düsseldorf is in de verte al te herkennen met haar gouden logo en haar gele shuttlebus. Ook op de parkeerplaatsen van GoldPark Düsseldorf kun je haar werk goed herkennen. De parkeerplaatsen nabij Düsseldorf Airport zijn schoon en goed beveiligd. Zoals hierboven al gemeld wordt heeft GoldPark Düsseldorf meerdere parkeerplaatsen. U kunt namelijk bij het reserveren kiezen of u overdekt of op het open parkeerterrein wilt parkeren. Beide parkeerplaatsen kennen dezelfde beveiligingsmaatregelen. Echter liggen de prijzen bij onoverdekt parkeren een stuk lager dan bij de parkeergarage. Daarentegen is uw auto in de parkeergarage bestemd tegen alle weersomstandigheden. Op het parkeerterrein kan uw auto wel een regenbui over zich heen krijgen.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 6 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Vogelsanger Weg 39, 40470, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.4!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties

Open parkeerterrein of parkeergarage

Zowel op het parkeerterrein als in de parkeergarage hangen bewakingscamera's. Deze camera's staan dag en nacht aan en hierdoor kan het personeel alles in de gaten houden. Daarnaast is het parkeerterrein voorzien van een stevig hekwerk dat onbevoegden buiten houdt. Er is verlichting aanwezig voor in de avonduren. Hierdoor hoeft u nooit een stap in het donker te zetten. Ook zult u nooit alleen zijn op de parkeerplaats. GoldPark Düsseldorf  is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Op elk moment van de dag is er personeel aanwezig. Mocht u ter plekke vragen hebben over het parkeren, dan kunt u deze dus gerust stellen aan het personeel.

Autosleutels in bewaring bij parkeeraanbieder

GoldPark Düsseldorf wilt graag zo goed mogelijk op uw auto passen tijdens uw afwezigheid en daardoor bewaren ze graag uw autosleutel in een veilige kluis. Niemand zal aan de kluis komen en bij terugkomst krijgt u netjes uw autosleutels onbeschadigd terug. Klinkt deze parkeerlocatie als iets voor u? Reserveer uw parkeerplek nabij het vliegveld dan via bovenstaande knop en ga een fijne parkeerervaring tegemoet. Neem uw reserveringsbevestiging mee naar de parkeerplaats want dat is uw toegang tot de parkeergarage of het parkeerterrein. U maakt hier gebruik van shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport: op de dag van het parkeren belt u 30 minuten voor aankomst met de aanbieder. Zij zorgen in tussen tijd voor dat de pendeldienst klaarstaat. De shuttle bus brengt u met ongeveer 8 minuten naar vliegveld Düsseldorf.

Beoordelingen GoldPark Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.4
Beoordeeld door 7 klanten
Afstand tot vliegveld 6.8
Prijs/kwaliteit 8.2
Klantenservice 7.1
Totaal 7.4
Yvonne S nl 7.5

Goede locatie en vriendelijk personeel echter is de shuttlebus gehaast.

Chyna H nl 6.7

Erg moeilijk om te vinden.

Karel nl 9.2

Goede prijs en kwaliteits verhouding.

Desmond G nl 5.8

We moesten erg lang wachten voordat we geholpen werden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe