Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Is parkeren betrouwbaar?

Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.

#
Wordt er met mijn auto gereden?

Wanneer u uw autosleutel in moet leveren bij de parkeeraanbieder, kunt u er bang voor zijn dat ze tussentijds in uw auto gaan rijden. Parkeeraanbieders zullen dit niet doen. Er wordt enkel in uw auto gereden wanneer uw auto van en naar het vliegveld wordt gereden of wanneer het parkeerterrein efficiënter moet worden ingedeeld. Ook voor de brandveiligheid is het beter wanneer de parkeeraanbieder de sleutel in bezit heeft.

#
Waar komt mijn auto te staan?

De parkings hebben beveiligde parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren. Als u kiest voor Valet parkeren, dan wordt uw auto voor u geparkeerd. Bij Shuttle parkeren kunt u zelf uw auto parkeren. U kunt voor de zekerheid foto’s maken van uw auto op de parkeerplaats.

#
Is de parkeerplaats beveiligd?

Alle parkeerplaatsen van de aanbieders zijn goed beveiligd. Ze zijn beveiligd met minstens een omheining en slagboom. Aangezien de parkings 24 uur per dag geopend zijn, is er ook de hele dag door bewaking.

#
Stel ik krijg schade aan mijn auto, wat dan?

Gelukkig komt dit niet zo vaak voor. Als deze situatie zich wel voordoet, raden wij u aan om foto’s van de schade te maken en dit te melden bij de parking. Informeer ons ook over de schade. Wanneer u gaat parkeren kunt u het beste foto’s van uw auto maken op het parkeerterrein of op het moment van het overhandigen bij Valet parking. Als er naderhand dan schade schijnt te zijn, dan heeft u bewijs dat die schade voor het parkeren er nog niet was.

#
Worden er foto’s van mijn auto gemaakt en de km-stand genoteerd?

De meeste parkeeraanbieders zullen bij aankomst foto’s maken van uw auto en de kilometerstand noteren. Wanneer dit niet wordt gedaan, kunt u het beste aan de parkeermedewerker voorstellen om dit wel te doen. U kunt zelf natuurlijk ook nog foto’s maken en de kilometerstand noteren.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe