Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Waar spreek ik met de parkeeraanbieder af?

Vaak gebeurt het overnemen van uw auto bij de vertrekhal van het vliegveld. Bij de terugkomst staat vaak de parkeermedewerker klaar bij de aankomsthal. Als het anders is, dan staat dat aangegeven op uw reserveringsbevestiging.

#
Hoe herken ik de parkeermedewerker?

Doorgaans zijn de parkeermedewerkers zichtbaar door het dragen van een bedrijfshesje. Het kenteken is ook bij de parkeeraanbieder bekend. Het kan dus zijn dat ze vanzelf naar u toelopen.

#
Hoelang van tevoren moet ik contact opnemen met de parkeeraanbieder?

U kunt het beste 20 minuten voor aanvang contact opnemen met de parkeeraanbieder. Zij hebben dan nog genoeg tijd om richting de luchthaven te rijden. Ook op de terugweg kunt u het beste 20 minuten voordat u wilt worden opgehaald de parkeeraanbieder bellen. Het telefoonnummer van de parkeeraanbieder vindt u in de bevestigingsmail die wij u gestuurd hebben.

#
Moet ik mijn autosleutels inleveren?

Als u gebruikmaakt van de Valet service levert u uw autosleutels in bij de parkeermedewerker. Deze sleutel hebben ze nodig om uw auto van het vliegveld naar de parkeerplaats te brengen en te parkeren. Na het parkeren zullen ze uw autosleutel netjes opbergen in een veilige kluis. Bij terugkomst halen ze uw sleutel weer uit de kluis en brengen uw auto weer naar de aankomsthal van het vliegveld.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe