Sky Parking Zaventem

01/02/2022 om 10:00 t/m 08/02/2022 om 10:00 (Wijzig data)

Als u er zeker van wilt zijn dat u een goede, betrouwbaar parkeerplaats heeft vlakbij Brussels airport, bent u bij Sky Parking Zaventem aan het goede adres. Het gehele parkeerterrein is 24 uur per dag, 7 dagen per week voorzien van bewaking. De auto's staan dus veilig en daarbij worden ze beschermd tegen de soms veranderlijke weersomstandigheden van de Lage Landen. Dat scheelt weer een zorg tijdens de reis. Via ParkCare reserveert u voordelig een parkeerplaats bij deze aanbieder.

 • Autowasserij beschikbaar
 • Dichtbij het vliegveld
 • Beveiligingscamera's

Adres
Vilvoordelaan 120, 1830, Mechelen

Bewaakt parkeren:Ja

Binnen een paar minuten op Brussels Airport

Als u ervoor kiest om de auto op het parkeerterrein van Sky Parking Zaventem te parkeren, geeft u van tevoren uw vluchttijden aan ons door. Aan de hand van deze informatie zorgt Sky Parking Zaventem ervoor dat u op het juiste tijdstip bij het vliegveld bent. Binnen enkele minuten wordt u bij de terminal afgezet door een luxe shuttle bus. Ook op de terugweg wordt u opgehaald en bij het parkeerterrein afgezet, waar u uw auto weer kunt ophalen. De parkeerwachter en de camerabewaking zorgen voor de veiligheid van de wagen tijdens uw reis. Om het geheel nog wat luxer te maken, kunt u tegen een meerprijs ook kiezen voor een carwash pakket. De auto staat dan gewassen voor u klaar als u deze weer komt ophalen. Als u uw auto wilt laten wassen, dan kunt u dat op locatie zelf regelen.

Zonder zorgen aan uw reis beginnen

Lang parkeren bij de luchthaven op een terrein zoals dat van Sky Parking Zaventem heeft meerdere voordelen. Zo scheelt het haasten voor uw vertrek en u hoeft niet te sjouwen met koffers dankzij het vervoer met de shuttle bus. Daarbij betaalt u niet de hoofdprijs. Tijdens het parkeren kunt u de sleutel bij u houden. Nadat u de reservering heeft gemaakt krijgt u hiervan een bevestiging toegestuurd. Hierin staan ook de verdere stappen uitgelegd. Maak het uzelf gemakkelijk en parkeer uw auto bij Sky Parking Zaventem. Lees hier tips voor het parkeren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Over Sky Parking Zaventem

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 7.3km naar vertrekhal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.5
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Rudy Boone
20-02-2020
Goed bereikbaar open parkeerterrein. Medewerkers doen wat ze beloven correct en vriendelijk.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe