Parkeren Lelystad Airport

Lelystad Airport is op dit moment de grootste luchthaven in Nederland voor General Aviation. Het is een dochteronderneming van de welbekende Schiphol Airport. Het idee is dat deze luchthaven in 2033 ongeveer 45.000 vluchten overneemt van Schiphol. Op dit moment rijden er nog geen passagiersvluchten. U kunt wel bij Lelystad Airport terecht voor lesvluchten, rondvluchten, vliegtuigonderhoud, vliegtuighuur en nog vele anderen activiteiten. Ook is bij Lelystad Airport het luchtvaartthemapark Aviodrome dat jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers ontvangt. Door deze airport heeft u nu de mogelijkheid om te overnachten dichtbij het vliegveld en Aviodrome. Lelystad Airport heeft immers een hotel en twee restaurants waar u een heerlijk hapje kunt eten. In Lelystad is voor ieder wat wils. Zo faciliteert het niet alleen de recreatie, maar heeft ook de zakenwereld baat bij Lelystad Airport. In de gebouwen vindt u grote congres- en vergaderfaciliteiten en kunt u met een charter rechtstreeks vliegen naar uw zakelijke bestemming in Europa. Lelystad Airport zal zich nog veel gaan ontwikkelen de komende jaren. Dit wordt gedaan in verschillende fases. In april 2019 wil Lelystad Airport de luchthaven openen voor vakantievluchten. Deze vluchten zullen binnen Europa zijn en gebieden rondom de Middellandse Zee. Hiermee wordt het een van de grotere regionale vliegvelden van Nederland.

Na de opening gaan wij van start!

De opening zou eerst in 2018 zijn, maar is een jaar opgeschoven omdat de Luchtverkeersleiding Nederland niet tijdig verkeersleiding kunnen leveren. Daarom is de openingsdatum opgeschoven naar april 2019. Door de geplande uitbreiding kan Lelystad meer ruimte gaan bieden aan vliegtuigonderhoudsbedrijven en zakenvluchten. Enkele grote onderhoudsbedrijven zien goede kansen en zijn inmiddels al gevestigd in Lelystad. Wanneer de passagiersvluchten van start zijn gegaan, zullen ook meer parkeeraanbieders zich gaan vestigen. Als dit moment er is, dan zult u op ParkCare de betrouwbaarste aanbieders vinden waar u goedkoop kunt parkeren voor Lelystad Airport. Mocht u tegen die tijd een vlucht hebben geboekt, dan raden wij u aan om minstens één week van te voren uw parkeerplaats bij ons te boeken in verband met de mogelijke drukte op het vliegveld.

Gemakkelijk boeken

Op Parkcare vergelijkt u alle betrouwbare parkeeraanbieders bij en rondom een vliegveld. Door de overzichtelijke website en de handige filterfuncties kunt u gemakkelijk uw parkeerplek reserveren.

Veilig parkeren

De parkeraanbieders die wij vergelijken worden dagelijks door ons gecontroleerd op service en betrouwbaarheid. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis.

Hoge klanttevredenheid

De klant staat bij Parkcare op plek 1. In samenwerking met de FeedbackCompany kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door 96% van onze klanten aanbevolen.

Klantenservice is er voor u

Onze klantenservice staat elke werkdag weer voor u klaar om u te helpen over vragen over de website, uw reservering of een parkeeraanbieder. Wij gaan tot het uiterste om u goed te helpen.

Veilig boeken

Parkcare maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied zodat uw betaling en uw boekingsinformatie altijd veilig aan ons wordt doorgegeven. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig. Kortom bij ons boekt u altijd snel en veilig.

Altijd de beste prijs

Het team van Parkcare houdt de prijzen en beschikbaarheid van de verschillende parkeeraanbieders altijd in de gaten. Bij ons vindt u dus ook altijd de beste parkeerplekken voor de laagste prijs.

Cloud

“Altijd goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder die goede service levert!”

Americo Hoekstra

“Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek.”

Henk Dijksman

“7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, ben nog nooit teleurgesteld! Parkcare takes care!”

Jacqueline Duran
Parkcare.nl krijgt een
8.5 van de 10 gebaseerd op
1217 reviews.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 ParkCare