Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 1,94 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Lelystad airport

Parkeren Lelystad Airport kan eenvoudig via onze website. Hier vergelijkt u eenvoudig alle parkeeraanbieders op en in de omgeving van de luchthaven. U reserveert uiteindelijk de beste parkeerplek voor de beste prijs, bijvoorbeeld bij het vliegveld Lelystad. 

Vliegveld Lelystad is op dit moment de grootste luchthaven in Nederland voor General Aviation. Het is een dochteronderneming van de welbekende Schiphol Airport. Het idee is dat deze luchthaven in 2033 ongeveer 45.000 vluchten overneemt van Schiphol. Op dit moment vliegen er nog geen passagiersvluchten. U kunt wel bij Lelystad Airport terecht voor lesvluchten, rondvluchten, vliegtuigonderhoud, vliegtuighuur en nog vele anderen activiteiten. Ook is bij het vliegveld van Lelystad het luchtvaartthemapark Aviodrome dat jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers ontvangt. Door deze airport heeft u nu de mogelijkheid om te overnachten dichtbij het vliegveld en Aviodrome. Lelystad Airport heeft daarnaast een hotel en twee restaurants waar u een heerlijk hapje kunt eten. 

In Lelystad is voor ieder wat wils. Zo faciliteert het niet alleen de recreatie, maar heeft ook de zakenwereld baat bij Lelystad Airport. In de gebouwen vindt u grote congres- en vergaderfaciliteiten en kunt u met een charter rechtstreeks vliegen naar uw zakelijke bestemming in Europa. 

Lelystad Airport zal zich nog veel gaan ontwikkelen de komende jaren. Dit wordt gedaan in verschillende fases. In april 2019 wil Lelystad Airport de luchthaven openen voor vakantievluchten. Deze vluchten zullen binnen Europa zijn en gebieden rondom de Middellandse Zee. Hiermee wordt het een van de grotere regionale vliegvelden van Nederland.

Lelystad airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Lelystad airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Goedkoop parkeren bij vliegveld Lelystad

Goedkoop parkeren bij vliegveld Lelystad? Het hoeft niet lastig te zijn. Wij helpen u om alle parkeeraanbieders te filteren zodat u de parkeerplek die het beste bij u past zo goedkoop mogelijk kunt reserveren. 

U kunt de aanbieders filteren op meerdere criteria zoals prijs en beoordeling. Als u dit vooraf aan uw vertrek doet, zult u hoogstwaarschijnlijk ook geld besparen op de dag dat u richting de luchthaven rijdt. 

De opening van de luchthaven zou eerst in 2018 zijn, maar is een jaar opgeschoven omdat de Luchtverkeersleiding Nederland niet tijdig verkeersleiding kunnen leveren. Daarom is de openingsdatum opgeschoven naar april 2019. Door de geplande uitbreiding kan Lelystad meer ruimte gaan bieden aan vliegtuig-onderhoudsbedrijven en zakenvluchten. Enkele grote onderhoudsbedrijven zien goede kansen en zijn inmiddels al gevestigd in Lelystad. 

Wanneer de passagiersvluchten van start zijn gegaan, zullen ook meer parkeeraanbieders zich gaan vestigen. Als dit moment er is, dan zult u op ParkCare de betrouwbaarste aanbieders vinden. Hierdoor wordt parkeren Lelystad airport een eitje. 

Mocht u tegen die tijd een vlucht hebben geboekt, dan raden wij u aan om minstens één week van te voren uw parkeerplaats bij ons te boeken in verband met de mogelijke drukte op het vliegveld. Zo weet u zeker dat het parkeren Lelystad airport vlekkeloos verloopt.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

goed (8 /10)

"Prettige website en binnen 2 minuten was alles geregeld. Fijn begin van mijn vakantie."

- Americo Hoekstra

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons
Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.

Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.

Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.

Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.

Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.

Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe