Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig
COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.

Parkeren Lelystad Airport

Lelystad Airport is op dit moment de grootste luchthaven in Nederland voor General Aviation. Het is een dochteronderneming van de welbekende Schiphol Airport. Het idee is dat deze luchthaven in 2033 ongeveer 45.000 vluchten overneemt van Schiphol. Op dit moment rijden er nog geen passagiersvluchten. U kunt wel bij Lelystad Airport terecht voor lesvluchten, rondvluchten, vliegtuigonderhoud, vliegtuighuur en nog vele anderen activiteiten. Ook is bij Lelystad Airport het luchtvaartthemapark Aviodrome dat jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers ontvangt. Door deze airport heeft u nu de mogelijkheid om te overnachten dichtbij het vliegveld en Aviodrome. Lelystad Airport heeft immers een hotel en twee restaurants waar u een heerlijk hapje kunt eten. In Lelystad is voor ieder wat wils. Zo faciliteert het niet alleen de recreatie, maar heeft ook de zakenwereld baat bij Lelystad Airport. In de gebouwen vindt u grote congres- en vergaderfaciliteiten en kunt u met een charter rechtstreeks vliegen naar uw zakelijke bestemming in Europa. Lelystad Airport zal zich nog veel gaan ontwikkelen de komende jaren. Dit wordt gedaan in verschillende fases. In april 2019 wil Lelystad Airport de luchthaven openen voor vakantievluchten. Deze vluchten zullen binnen Europa zijn en gebieden rondom de Middellandse Zee. Hiermee wordt het een van de grotere regionale vliegvelden van Nederland.

Lelystad airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Lelystad airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
✈️ Dichtstbij vliegveld: P1 Lelystad Airport

Na de opening gaan wij van start!

De opening zou eerst in 2018 zijn, maar is een jaar opgeschoven omdat de Luchtverkeersleiding Nederland niet tijdig verkeersleiding kunnen leveren. Daarom is de openingsdatum opgeschoven naar april 2019. Door de geplande uitbreiding kan Lelystad meer ruimte gaan bieden aan vliegtuigonderhoudsbedrijven en zakenvluchten. Enkele grote onderhoudsbedrijven zien goede kansen en zijn inmiddels al gevestigd in Lelystad. Wanneer de passagiersvluchten van start zijn gegaan, zullen ook meer parkeeraanbieders zich gaan vestigen. Als dit moment er is, dan zult u op ParkCare de betrouwbaarste aanbieders vinden waar u goedkoop kunt parkeren voor Lelystad Airport. Mocht u tegen die tijd een vlucht hebben geboekt, dan raden wij u aan om minstens één week van te voren uw parkeerplaats bij ons te boeken in verband met de mogelijke drukte op het vliegveld.

Daarom kiest u voor ParkCare

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Behulpzame klantenservice

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbare aanbieders

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe