Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 1,94 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Lelystad airport

Het regelen van een parkeerplaats nabij Lelystad Airport is snel en eenvoudig geregeld via ParkCare. Op onze website kunt u in één oogopslag de verschillende parkeerplekken en parkeeraanbieders vergelijken. Hierna kunt u direct de gewenste parking reserveren tegen de laagste prijsgarantie. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplek bij aankomst op de luchthaven van Lelystad. Parkeren nabij Lelystad Airport is op deze manier gemakkelijk en eenvoudig geregeld.

Lelystad Airport beschikt over twee officiële parkeerplaatsen van het vliegveld. Dat houdt in dat zij onderdeel zijn van de luchthaven van Lelystad en op korte afstand gelegen liggen. De terreinen zijn dan ook op loopafstand bereikbaar.

De luchthaven van Lelystad is gelegen in het midden van het land. Hierdoor is het goed toegankelijk voor vele reizigers. Daarnaast biedt luchthaven Lelystad mogelijkheden tot lesvluchten, rondvluchten, vliegtuigonderhoud en vliegtuigverhuur. Om welke reden u ook vanaf de luchthaven van Lelystad vertrekt, gebruik maken van parkeren bij Lelystad Airport is aannemelijk. Niet alleen door het aanbod aan parkeerterreinen, maar ook het goedkoop parkeren van uw auto maakt het prettig om uw auto te parkeren. Op onze website vindt u een aanbod aan verschillende parkeermogelijkheden en parkeervormen. Wat deze parkeervormen inhouden, welke parkeeraanbieders er zijn en hoe het reserveringsproces werkt, leggen wij hieronder voor u uit.

Lelystad airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Lelystad airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Goedkoop parkeren op vliegveld Lelystad

Als u uw auto een tijdje moet parkeren wanneer u op reis gaat, dan is het natuurlijk het meest comfortabel wanneer u goedkoop kunt parkeren. Tijdens uw reis wilt u zich namelijk geen zorgen maken over extra hoge kosten. Uw auto goedkoop parkeren kan dan ook wanneer u gebruik maakt van een parkeerterrein rondom Lelystad Airport. Vooraf kunt u de totaalprijs al inzien en betalen, zodat u goed voorbereid bent op de kosten. De kosten zullen dan ook niet oplopen tijdens uw reis. Een parkeerplaats reserveren bij ParkCare? Dan bent u altijd verzekerd van een vaste prijs. Daarnaast hanteren wij de prijs die de parkeeraanbieders zelf ook aanbieden, óf zelfs lager. Daaorm kunt u altijd profiteren van de goedkoopste prijs. Niet alleen profiteert u van goedkoop parkeren wanneer u gaat parkeren nabij het vliegveld van Lelystad, ook bent u snel op het vliegveld. Hierdoor bent u weinig tijd kwijt aan het parkeren van uw auto. Hoe dit is zijn werk gaat, wordt verder uitgelegd op deze pagina.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

De klanten van ParkCare zijn voor ons heel belangrijk. Daarom vindt u op onze website alleen geverifieerde recensies. Dit houdt in dat alleen klanten van ParkCare, die daadwerkelijk geparkeerd hebben bij de parkeeraanbieder, een review kunnen achterlaten. We nemen deze recensies uiteraard heel serieus en staan u graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. Hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij ons op plek 1 staat. De vriendelijke klantenservice, voordelige parkeertarieven en het gemakkelijk parkeren nabij luchthavens krijgt u erbij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

9/10

"Parkcare.nl gebruik ik altijd voor het reserveren van mijn parkeerplek."

Henk Dijksman

10/10

"7 keer inmiddels geparkeerd via Parkcare. Vergelijken, reserveren, altijd zeer tevreden! ParkCare takes care!"

Jacqueline Duran

8/10

"Prettige website en binnen 2 minuten was alles geregeld. Fijn begin van mijn vakantie."

Americo Hoekstra

CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Met het team van ParkCare werken wij vanuit Groningen elke dag hard om voor u het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden te selecteren. Het online reserveren van een parkeerplaats bij een airport heeft u met ParkCare binnen een minuut al geregeld. Daarnaast zorgen wij dat u altijd kan profiteren van de laagste prijsgarantie en het grootste aanbod. Heeft u vragen over parkeeraanbieders, uw boeking of is iets anders onduidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Waarom ParkCare?

Meer weten over ons? Wij leggen kort uit waarom u het beste kunt kiezen voor ParkCare. Bij ParkCare heeft u namelijk in enkele minuten uw parkeerplaats geregeld voor parkeren vlakbij Lelystad Airport. Welke u kunt wijzigen tot het moment van vetrek. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een veilige en betrouwbare parkeerplaats, maar boekt u ook altijd tegen de laagste prijsgarantie. Dit kunnen wij waarmaken doordat we de tarieven gebruiken die de parkeeraanbieders zelf hanteren, maar soms bieden wij ze zelfs goedkoper aan. Hierdoor bent u verzekerd van goedkoop parkeren bij de luchthaven van Lelystad. U vergelijkt simpelweg het aanbod aan parkeeraanbieders, waarna u de gewenste parkeerplaats boekt. Het voordelige parkeertarief zet u ook direct vast, doordat u de parking kunt afrekenen met een van de veilige betaalmethodes.

CEO ParkCare

Welke stappen moet ik doorlopen om eenvoudig te reserveren?

Omdat iedereen andere wensen en eisen heeft als het aankomt op een parkeerplaats voor parkeren Lelystad, vindt u op onze website een aanbod van de parkeerterreinen die beschikbaar zijn romdom het vliegveld van Lelystad. Hoe u de voor u geschikte parking vindt en reserveert, leest u hieronder. U kunt dit overzicht ook vinden op onze hoe werkt het pagina. Enkele stappen hoeft u maar te doorlopen om een parkeerplaats te vinden en reserveren. Door een duidelijk overzicht en de kleine stappen die u hoeft te doorlopen, zorgen we ervoor dat het reserveren van een parkeerplaats bij Lelystad Airport comfortabel kan.

Zodra uw vlucht geboekt is, raden wij u aan om zo snel mogelijk een parkeerplaats te reserveren rondom de luchthaven van Lelystad. Allereerst vult u hiervoor in bij welk vliegveld u graag wilt parkeren, namelijk Lelystad Airport. Vervolgens voert u verdere parkeergegevens en data in. Hierbij kunt u denken aan de gewenste data waarop u wilt parkeren, en hoe laat u verwacht aan te komen op de parkeerplaats. Als u alles naar wens heeft ingevuld, kunt u op de knop ‘Vergelijk de prijzen’ klikken.
Ons systeem geeft u vervolgens een overzicht met alle beschikbare parkeeraanbieders voor Lelystad Airport. In dit overzicht kunt u rustig de verschillende parkeerplaatsen vergelijken. Ook kunt u filters toepassen, zoals met betrekking op sleutel behoud, locatie of prijs. Bij elke parkeeraanbieder staat een kort overzicht voor u met de belangrijkste faciliteiten en voorzieningen die aanwezig zijn. Meer informatie over de parkeeraanbieder kunt u verkrijgen door de aanbieder aan te klikken. Op die pagina vindt u ook diverse recensies van klanten die de parking al eerder hebben bezocht.
Zodra u de gewenste parkeerplaats gevonden heeft, dan kunt u deze gelijk reserveren. Hiervoor vult u enkele persoonlijke gegevens in, zoals uw naam en e-mailadres. Op dit e-mailadres zal u de reserveringsbevestiging ontvangen. Ook vragen wij u het kentekennummer van uw auto door te geven. Zo kan de parkeeraanbieder een QR-code aanmaken, mocht dit van toepassing zijn. De parkeeraanbieder kan op deze manier eenvoudig uw reservering controleren. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, kunt u direct de parkeerplaats betalen met een van de veilige betaalmethodes. U kunt onder andere betalen met iDeal, een creditcard, Bancontact en PayPal.
Binnen 24 uur ontvangt u van ons de reserveringsbevestiging. We raden u aan om deze uit te printen, te controleren en mee te nemen naar de parkeeraanbieder. Het kan voorkomen dat uw reserveringsbevestiging binnenkomt in uw spam mailbox. Als u onverhoopt de bevestiging niet heeft binnen gekregen, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Ook voor wijzigingen of fouten van uw reservering kunt u terecht bij onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Benieuwd naar de verschillende parkeervormen rondom Lelystad Airport?

Parkeren bij Airport Lelystad kan op verschillende manieren. Zo zijn er verschillende parkeervormen waar u gebruik van kunt maken. Wat deze parkeervormen precies betekenen, leggen wij hieronder kort voor u uit. Per parkeeraanbieders kunt u zien welke parkeervormen worden aangeboden. Niet elke parkeeraanbieder biedt namelijk elke parkeervorm aan. Ook kan het voorkomen dat niet elke parkeervorm wordt aangeboden als u gaat parkeren bij Lelystad Airport. Daarom wordt per parkeeraanbieder aangegeven welke vorm van parkeren zij gebruiken.

Bij gebruik van shuttle parkeren, parkeert u de auto nabij Lelystad Airport. Vanaf deze parkeerplaats wordt u met een shuttleservice naar de luchthaven gebracht. Vaak kunt u bij deze parkeervorm uw sleutels behouden. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt dit aangegeven bij de parkeeraanbieder en in uw reserveringsbevestiging. In het overzicht van parkeeraanbieders voor parkeren Lelystad Airport staat ook vermeld hoe lang de rit vanaf de shuttle parkeerplaats naar het vliegveld van Lelystad is. Zodra u weer terug bent van uw reis zorgt de parkeeraanbieder dat er een shuttlebus voor u klaar staat, die u terugbrengt naar de parkeerplek en u zelf de auto weer mee kunt nemen.

Eén van de meer comfortabele parkeervormen is valet parkeren. Bij deze parkeervorm rijdt u naar de luchthaven van Lelystad, in plaats van naar een parkeerplaats. Eenmaal aangekomen op het vliegveld zal uw auto worden overgenomen door een medewerker van de parkeeraanbieder. De autosleutels dient u dan af te geven bij het personeel, die veilig wordt opgeborgen. Vaak wordt er eerst een korte voertuiginspectie uitgevoerd. Hierna zal de medewerker uw auto voor u parkeren op de afgesproken parkeerplek. U kunt vervolgens direct de luchthaven binnenwandelen. Als u terug bent op Lelystad Airport zal de auto voor u klaarstaan bij de aankomsthal. De tijd dat de auto weer voor u klaar staat, bepaald u in overleg met het personeel van de aanbieder. U laadt vervolgens uw bagage in en kan direct richting huis rijden.

Bij de parkeervorm Park & Walk maakt u gebruik van parkeerterreinen die op loopafstand van luchthaven Lelystad liggen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u binnen enkele minuten op Lelystad Airport staat. Ook bij terugkomst bent u bijvoorbeeld niet afhankelijk van een shuttleservice. U kunt simpelweg het vliegveld verlaten en naar uw geparkeerde auto lopen en de weg vervolgen. Bij deze vorm van parkeren kunt u de autosleutels zelf bewaren, dit vinden mensen vaak een prettig idee. Er wordt uiteraard in elk geval, en daarmee ook bij elke parkeervorm, rekening gehouden met de veiligheid van uw auto.

Naast alleen het boeken van een parkeerplaats kunt u ook een hotelovernachting bij uw parking boeken. In dat geval maakt u gebruik van een Park, Sleep & Fly parkeerplek. U parkeert uw auto bij deze parkeervorm op het parkeerterrein van het hotel. Vervolgens overnacht u in het hotel, waarna u naar het vliegveld wordt gebracht. Vaak beschikken de hotels over een eigen shuttleservice. Als dit niet het geval is, dan wordt er een taxi voor u geregeld. Ook bij terugkomst zal vervoer voor u geregeld worden, welke u terugbrengt naar uw auto.

Welke parkeeraanbieders er aangeboden rondom vliegveld Lelystad?

Er zijn enkele parkeeraanbieders beschikbaar voor parkeren Lelystad Airport. Hieronder vindt u deze, samen met een korte samenvatting.

P1 Lelystad Airport
P1 Lelystad Airport bevindt zich op loopafstand van de luchthaven. Het officiële parkeerterrein ligt direct tegenover de ingang van luchthaven Lelystad, waardoor u het vliegveld gemakkelijk en snel kan bereiken.

P2 Lelystad Airport
Ook P2 Lelystad Airport ligt op loopafstand van het vliegveld. Deze parkeerplaats is groter dan P1 Lelystad Airport. P2 Lelystad Airport is een officiële parkeerplaats, op een verhard terrein. U kunt hier ook parkeren als u een bezoek brengt aan het Aviodrome.

Laatste blog en nieuwsartikelen

Lelystad Airport is eenvoudig en snel te bereiken per auto. Door de centrale ligging is luchthaven Lelystad ook goed toegankelijk voor zowel Nederlandse, als internationale reizigers. U kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer af te reizen naar Lelystad Airport. Het is echter wel belangrijk om te weten dat u in dat geval gebruik zal moeten maken van een bus. Deze bus rijdt vaak niet ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat. Dit is ook de reden dat veel mensen gebruik maken van parkeren Lelystad Airport en kiezen om met hun auto naar airport Lelystad te komen.

Kosten parkeren Schiphol

Als u van plan bent om te parkeren op één van de vele parkeerplekken nabij Schiphol, dan is het handig om vooraf te weten wat de parkeerkosten van de parkeerplaatsen zijn. Zo verschillen de parkeertarieven vaak per aanbieder, en kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Op ParkCare kan u de verschillende parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken, onder andere op basis van de parkeerkosten. Doordat u via onze website altijd tegen de laagste prijs boekt, kan u al parkeren nabij Schiphol vanaf €3,31 per dag.

Hoe kan ik voordelig parkeren bij luchthavens?

We merken de afgelopen tijd dat veel mensen niet meer zo goed weten hoe zij voordelig kunnen parkeren bij luchthavens. Door het diverse en verschillende aanbod zien veel mensen namelijk de bomen door het bos niet meer. En, daarnaast worden de parkeertarieven ook nog eens steeds verder verhoogd. Het is heel begrijpelijk als u hierdoor niet zo goed meer weet hoe u te werk moet gaan als het gaat om het vinden van een voordelige parking. ParkCare helpt u hier echter graag bij.

Last minute op vakantie

Nu de corona maatregelen steeds verder versoepeld worden, zien we dat veel mensen er voor kiezen om een last-minute vakantie te boeken. Zo zijn er veel mensen die deze zomervakantie hebben besloten om door de maatregelen niet op vakantie te gaan. Nu er weer mogelijk is qua reizen en vliegverkeer kiezen zij er toch voor om nog enkele dagen of weken een reis te boeken naar het buitenland. Hierdoor wordt het echter wel, buiten het hoogseizoen om drukker op de luchthavens.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Lelystad Airport
Het parkeertarief voor het parkeren bij Lelystad Airport is afhankelijk van de parkeervorm waar u van gebruik maakt. U kunt echter al vanaf 1,94 euro per dag parkeren.
Het is helaas niet mogelijk om gratis te parkeren bij de luchthaven van Lelystad. We raden u daarom ook aan om vooraf uw parkeerplaats te reserveren, zodat gegarandeerd bent van een voordelige parkeerplek.
Op onze hoe werkt het pagina kan u stapsgewijs lezen hoe het reserveren van een parkeerplaats in zijn werk gaat. U hoeft enkel uw parkeerdata in te voeren, de diverse parkeeraanbieders te vergelijken en deze direct te reserveren.
Vaak hoeft u uw sleutels niet af te geven bij een parkeeraanbieder. Dit is echter wel het geval als u gebruik maakt van een valet parking. De medewerker heeft dan uw sleutel nodig om uw auto te kunnen parkeren. Mocht het zo zijn dat sleutel behoud niet mogelijk is, dan staat dit altijd vermeld bij de parkeeraanbieder en in uw reserveringsbevestiging.
U kunt zeker lang parkeren bij Lelystad Airport. Vooral P2 Lelystad Airport leent zich goed voor lang parkeren. Wilt u kort parkeren? Dan is P1 Lelystad Airport een geschikte optie.
Als u een fout heeft gemaakt bij het invoeren van uw persoonlijke gegevens of kentekennummer, dan kan u contact met ons opnemen. Mocht u de fout laat ontdekken, dan vragen wij u contact op te zoeken met de geboekte parkeeraanbieder. Zij kunnen de wijziging dan voor u doorvoeren.
Het is mogelijk om uw reservering kosteloos te annuleren tot de aankomsttijd van uw boeking, als u een annuleringsverzekering heeft toegevoegd. Als u deze verzekering niet heeft toegevoegd aan uw reservering, dan heeft u recht op 15% restitutie als u 24 uur voor aanvangstijd annuleert. Via onze klantenservice kan u uw reservering annuleren.
Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe