ParkDeck24

bij Frankfurt Airport

02/04/2023 - 09/04/2023

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

ParkDeck24 haalt het maximale uit haar onoverdekt parkeerterrein. Door de uiterst goede beveiliging, staat uw auto altijd veilig geparkeerd. Wel zo prettig als u op reis gaat. Het parkeerterrein is altijd verlicht en omheind door een stevig hekwerk. Onbevoegden kunnen hierdoor het terrein niet betreden. De klanten gebruiken enkel en alleen de parkeerplaatsen die ParkDeck24 beschikbaar stelt. Zo weet de parkeeraanbieder precies wie zijn auto op het parkeerterrein geparkeerd heeft en zit er geen vreemde eend tussen. De veiligheid kan hierdoor extra gewaarborgd worden. De autosleutel geeft u in bewaring bij de parkeeraanbieder.

 • Geen hoogte restricties

Adres
Danziger Straße 3, 65428, Frankfurt

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Open parkeerterrein voor lage prijzen

Wie gebruik wil maken van valet service, maar niet de hoogste prijs wil betalen kan een parkeerplaats boeken bij ParkDeck24. Door alle services optimaal te houden en enkel een voordelige locatie uit te kiezen, kunt u nog altijd goedkoop parkeren bij Frankfurt Airport. U zult hier zelf niks van merken aangezien uw auto van en naar het parkeerterrein wordt gehaald en gebracht. Tegelijkertijd biedt een open parkeerterrein van 13 kilometer verderop veel meer opties. Auto's kunnen hier parkeren als ze een maximale breedte van 2,50 meter en een maximale lengte van 7 meter hebben. Deze ruime afmetingen kunnen goed van pas komen als u een grote auto heeft. Op aanvraag kunnen zelfs grotere auto's geparkeerd worden. Komt u hiervoor in aanmerking? Neem dan contact op met de klantenservice van de parkeeraanbieder. 

Tijdswinst met Valet parkeren bij Frankfurt

Met valet parkeren heeft u comfort en tijdwinst in één. U verliest geen tijd met het parkeren van uw auto op de parkeerplaats en kunt gewoon lekker bij het vliegveld uitstappen en de terminal binnenlopen. Zonder gedoe met het parkeren. U belt 30 minuten voor aanvang met de parkeeraanbieder om uw komst aan te kondigen. Er zal dan een chauffeur op u wachten bij de terminal. Er wordt een voertuig inspectie gedaan en de sleuteloverdracht vindt plaats. Dit zal 5 minuten in beslag nemen. Daarna kunt u aan uw reis beginnen. 

Over ParkDeck24

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 12:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 15 min naar vertrekhal
Bekijk op kaart

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe