Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Goedkoop Parkeren Zaventem

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Klok icoon

Alleen persoonlijk gecontroleerde parkings

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste prijs

Beveiliging icoon

Verzekerd: Gratis wijzigen en annuleren

Prijzen vergelijken voor goedkoop Parkeren vliegveld Zaventem

Goedkoop parkeren Zaventem hoeft geen lastige of moeilijke taak te zijn. U kunt namelijk eenvoudig, snel en vooraf uw parkeerplek reserveren. Zo bespaart u veel tijd, geld en moeite op de dag van vertrek. Het laatste wat u natuurlijk wilt is bij aankomst op Zaventem dat u nog een lange tijd moet zoeken naar een geschikte parkeerplaats. Via ParkCare vergelijkt u alle beschikbare parkeeraanbieders rondom de luchthaven van Brussel. Dit doet u door de gewenste parkeertijden en parkeerdata in te voeren. Hierna klikt u op de knop 'Vergelijk de prijzen'. Zodra u het overzicht krijgt, ziet u alle beschikbare aanbieders voor goedkoop parkeren Zaventem voor de door u opgegeven tijd en data. Dat geeft u vervolgens de mogelijkheid om de beschikbare parkings te filteren en vergelijken. Allereerst ziet u per parkeerplek een overzicht met voorzieningen en veiligheidsmaatregelen aanwezig bij de parking. Ook ziet u hier of u de sleutel van de auto mag behouden, of moet afgeven. Wilt u meer informatie over de desbetreffende parkeerplek? Dan klikt u simpelweg op de parkeeraanbieder. Hier verschijnt vervolgens een pagina met meer details over de parkeeraanbieder die geschikt is voor goedkoop parkeren Zaventem.

Als u gebruik wilt maken van goedkoop parkeren vliegveld Zaventem, wilt u natuurlijk wel gewoon veilig en betrouwbaar parkeren. Doordat wij direct contact hebben met onze parkeeraanbieders zijn wij altijd op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen die worden genomen bij de parkeergarages of parkeerplekken. Ook bezoeken wij de parkeerplaatsen persoonlijk om verzekerd te zijn van het feit dat de parkeeraanbieder voldoet aan de eisen. Daarnaast vragen wij onze gasten om hun ervaringen met ons te delen. Mocht een parkeerplek veel negatieve recensies krijgen, dan verwijderen wij deze uit ons aanbod. Zo krijgt u altijd parkeeraanbieders voor goedkoop parkeren Zaventem te zien die betrouwbaar en veilig zijn. Voor meer informatie over veilig parkeren nabij het vliegveld van Brussel verwijzen we u ook graag naar onze parkeertips.

Naast goedkoop parkeren Zaventem kan u via onze website ook een parkeerplek boeken voor lang parkeren Zaventem.

Brussel airport
CEO ParkCare

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice helpt u graag. Heeft u vragen over de aanbieders, uw boeking of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe