Op vakantie in Nederland aan de Caribische Zee

Palmboom bij zee

Iedereen heeft er behoefte aan. Vakantie, ontspanning en even niet bezig zijn met besmettingscijfers of testuitslagen. Nadat Covid-19 haar eerste verjaardag viert is er nog steeds geen (goedgekeurd) vaccin in Nederland beschikbaar. Het moment dat dit wel het geval is kunnen we wellicht ook weer verder vooruit denken en onze volgende vakantie gaan inplannen.

Een vakantie, waarheen?


Op het moment dat u klaar bent om uw volgende vakantie in te plannen kunt u nadenken over de vraag, waarheen? Wat dacht u van een week op het heerlijk warme Curaçao. Op dit Nederlandse eiland verruilt u de Hollandse regen voor de Caribische zon. U denkt bij een week op Curaçao misschien direct aan een strandvakantie, echter is naar het strand gaan lang niet het enige wat u hier kunt doen. De hoofdstad van het eiland, Willemstad, telt ongeveer honderdveertigduizend inwoners en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad staat vooral bekend om haar gekleurde, historische gebouwen waar zowel Nederlandse, Spaanse als Portugese stijlen in zijn terug te vinden. Vanuit deze stad met veel winkels wandelt u eenvoudig en snel door naar de wijk Pietermaai. In deze voormalige achterstandswijk zijn veel opgeknapte panden en restaurantjes te vinden. Als u in het weekend over straat loopt hoort u de sfeervolle livemuziek uit de cafés vandaan komen. Wanneer u in de avond door de straten van de wijk wandelt is het bijna niet voor te stellen dat deze wijk ooit gevaarlijk werd geacht. 

Wanneer de avond valt 


Romanticus of niet, iedereen kan genieten van een mooie zonsondergang. Deze is nergens zo mooi te ervaren als vanaf het water voor de kust van Curaçao. Wanneer u een plek reserveert aan boord van  een van de Sunset Tours, vertrekt u rond vijf uur in de middag en meert u pas weer aan na zonsondergang. Tijdens dit uitje geniet u van een hapje, een drankje en livemuziek terwijl u het mooiste uitzicht over de horizon tegemoet vaart. 

Bij alle dierenliefhebbers favoriet; op Curaçao kunt u zwemmen met dolfijnen. Dit kan op minder dan zeven kilometer van de hoofdstad van het eiland. Een ervaring om nooit meer te vergeten. U leest het al, genoeg te beleven op dit Nederlandse eiland in de Zuidelijke Caribische Zee. Wanneer u er weer op uit gaat moet u ervoor zorgen dat u een goede, veilige en vooral niet te dure parkeerplek voor uw auto heeft. Via onze website kunt u deze eenvoudig en snel online reserveren zodat u ontspannen richting het vliegveld kunt vertrekken.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe